Meyve Suları
101 görüntüleme
P
Pedriş
23 Ekim 2025 13:31
Taze evde sıkılmış elma suyu havuç suyu gibi şeyler 9aylık bebeğime verebilirmiyim ve eyer cevap evet ise bu nekadar ml olmalı ve nekadar sıklıkta olmalıdır teşekkürler😊
E
Edanur Ö.
23 Ekim 2025 13:48
1 yaşına kadar meyve suları önermiyor genelde doktorlar hazır evde yapılmış olsa bile sadece kabızlık sorunu varsa çok az kabızlığa iyi gelsin diye öneriyorlar
İ
İ.E.
23 Ekim 2025 13:52
Yani meyve suyu yarim cay bardagi kadar icebilir. Ama meyvenin kendisini vermeniz daha faydali. Mesela elma kendisini 2 3 dilim yiyebilir ama meyve suyu icin en az 1 tam elma kullanilacaktir. Bu durumda oncelikle meyve sekeri daha yogun olacak. Meyvedeki lifleri alamayacak ki sindirim icin cok faydali. Doyuruculugu daha az ve muhtemelen vitamin kaybi olur.
T
Tuğba B. ..
23 Ekim 2025 14:02
Suyundan çok kendisini yedirilmeli lifleri için suyu şeker yüklemesi oluyor çocuğa
P
Pedriş
23 Ekim 2025 14:06
Bende sizle aynı görüşteyim bu soruyu sordum çünki sürekli baskı görüyorum büyüklerimden yani annemlerden onlar zamanında bizlere vermişler onların söyleminle acaba yanlış düşüncedemiyim diye merak ettim ki değilmişim teşekkür ediyorum :)
M
Melisa G. Y.
23 Ekim 2025 14:22
Meyve suyundan ziyade meyveyi olduğu gibi yedirirseniz daha sağlıklı olacaktır çünkü lif açısından daha faydalı suyu tamamen şeker
T
Tuğba B. ..
23 Ekim 2025 16:56
Annelere çok bakmayın:)çaya ekmek batırıp büyütmüşler bizi
P
Pedriş
23 Ekim 2025 17:11
😂😂haklısınız..