Meşhur Uyku Eğitimi

193 görüntüleme
C

Cemre Y.

17 Eylül 2025 09:29
Arkadaşlar son zamanlarda özellikle influencerlar arasında popüler olan uyku eğitimi için ne düşünüyorsunuz? Deneyen var mı? Şart mı?
A

Asli B.

17 Eylül 2025 09:52
Ben de merak ediyorum..
E

Ezgi D.

17 Eylül 2025 16:00
Ben de merak ediyorum, şöyle yerimi alıyım yanıtlayan olursa😂
H

Hülya N. İ.

17 Eylül 2025 16:04
Ben uyku egitimi alinabilir verilmeli diye düşünüyorum cunku bazi çocukların uykusu cok bozuk oluyor bağımlı uyuyunca uykuya devam etmiyor veya gece sık uyanıyor. Ben kendim verdim diye dusunduk sallamayi bıraktık ama sonra atak mu noldu bozuldu ama egitim verdikten sonra 2 hafta resmen hayal gibiydi sakinlesmeyop uyumayinca tekrar bozduk sanırım sallayarak. Ama yine de öğrendiği gunleri görmek güzeldi.
C

Cemre Y.

18 Eylül 2025 16:23
Başka birisi de yürümek gibi uyku eğitimi, öğrendikten sonra unutmuyor çocuk demişti. Çok ağlatıyorlar bebekte travma kalıyor vs. diyen var. Bebek çaresizlikten uyuyor diyen var. Gerçekten ağlatan bi eğitim mi?
H

Hülya N. İ.

19 Eylül 2025 05:57
Bozulsa da evet geri donulebiliyor ben eğitim almadim kendim vermeye çalıştım daha doğrusu sallamayi bıraktık çünkü 1 2 saat sallayip 20 dk uyumasi hiç sağlıklı bir uyku değildi. Uyumayan çocuk huzursuz da oluyor anne de yorgun o yuzden sallayarak 1 saat aglamasindansa uyku egitiminde bir gün icin 1 saat aglayip sonra o kadar aglamamasi bana mantıklı geldi ki eğitim de de bebeğimi bırakıp çıkmadım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir