Menenjit İlk Doz

160 görüntüleme
E

Esra Ö.

27 Ağustos 2025 12:21
Merhaba 2. Ay da rota ilk doz yapıldı 3. Ay da menenjit ilk doz denildi ama biz menenjiti yaptıramadık. Şu an 4 ay 15 günlük şu an yaptırsak bi sorun olur mu? İkinci dozlar beşinci ayda denildi hem rota hem menenjit o yüZden emin olamadım yardımcı olabilir misiniz?
S

Sümeyye S.

27 Ağustos 2025 12:59
Merhaba, rutin aşı takviminde 4. ayın sonunda KPA (Zatürre) ve 6’lı Karma’nın ikinci dozları uygulanıyor. Özel aşıları genellikle rutin aşı takvimi dışındaki zamanlarda planlıyorlar diğer aylarda rutin aşılar olduğu için. İsterseniz doktorunuzla ya da aile hekimliğinizle görüşün aşı aralarındaki süre uygun olacaksa yapılabilir değilse 5. ayda da başlanabilir böyle örnekler okuduğum için söylüyorum.
E

Esra Ö.

27 Ağustos 2025 13:03
4. Ay aşılarımızı olduk menenjitte vakit önemli değil diyolar ama ben 5. Ay da tekrar rota olacağı için karışır mı pek onu bilemedim tekrar randevu alıp doktora sormam daha iyi sanırım
Hanife G.

Hanife G.

27 Ağustos 2025 13:21
5. Ayda rota son doz ve menenjit ilk doz yapıldık biz. Sağlık ocağı aşılarının olmadıpı zamanlara planladılar bizim doktorumuzda. 5-7 ve 13. Aylarına
E

Esra Ö.

27 Ağustos 2025 13:25
O zaman bizde öyle planlayabiliriz sanırım ama doktora sorayım teşekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir