Menenjit Aşısından Sonra Banyo

151 görüntüleme
Rüya

Rüya

5 Eylül 2025 12:20
Doktorumuz öncesinde sadece verem aşısından sonra banyo yasak diğerlerinde değil demişti şimdi menenjit içinde 1 gün bekle dediler. Yıkayan varmı bu aşıdan sonra acaba
Z

Zerrin ..

5 Eylül 2025 12:38
Merhaba ben yıkamıştım doktor duş aldırabileceğimizi söylemişti. Hatta 2. Dozu 2 gün önce buruldu yüne duş alınabileceğini söyledi. Hem ateş için de iyi oluyor
Esma U.

Esma U.

5 Eylül 2025 12:54
Bizde dün olduk 2.doz nimenrix ın. Banyo da sorun yok dedi doktorumuz
Rüya

Rüya

5 Eylül 2025 13:19
Çok teşekkür ederim bende yaptırayım. Çok ateş yapıyomu acaba nasıl geçirdiniz
Esma U.

Esma U.

5 Eylül 2025 14:31
Bize ilk doz bexero ateş yaptı nimenrix yapmadı o zaten en temiz aşılrdan demişti doktorumuz da. 2.dozda da ikisi de ateş yapmadı, bacakta şişme de olmadı hiç birinde
Rüya

Rüya

5 Eylül 2025 15:58
Aa çok iyi maşallah bende ikinci dozunda ikisi beraber yapılacak korkuyodum ağır gelirmi diye
Esma U.

Esma U.

6 Eylül 2025 08:50
Bize aynı anda yapmadı 10 gün sonra yapalım dedi biz14 gün sonra anca gidebildik ama aynı anda yapanlar da varmış. Umarım rahat ateşsiz geçirirsiniz 🙏
Rüya

Rüya

6 Eylül 2025 15:17
Umarım çok teşekkürler🩷
Esma U.

Esma U.

6 Eylül 2025 21:21
Oldunuz mu aşı 🙏
Rüya

Rüya

7 Eylül 2025 06:03
İlk doz bexero yapıldı 5 aylık şuan 7.ayda ikisini beraber yapacağız dedi doktoru. Bu ilk doz baya etkiledi ateş huzursuzluk bacağı şişti kızardı
Esma U.

Esma U.

7 Eylül 2025 10:39
Kıyamam geçmiş olsun hemen rahatlar inşallah 🙏biz 3 ve 5. Ay içerisinde De olmuştuk. İkinci dozda rahat geçirirsiniz umarım bende 2.dozda korktum ateş yapmamıştı biraz huzursuzluğu olmuştu. Kaş içine yapıldığından bebekler bu aylarda aşıda kendilerini sıktıkları için şişme oluyor demişti doktorumuz.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir