Menenjit Aşısı Sonrası Huysuzluk

82 görüntüleme
G

Gamze ..

14 Ekim 2025 21:35
Merhabalar 3 ay 20 günlük oğluma 5 gün önce menenjit aşısı yaptırdım bexero ve nimenrix ikisinide aynı gün yaptırdım2 gün ateşi oldu daha sonra geçti ama bu seferde ciddi gaz sancısı ve karnında sürekli guruldama var gaz ilacı sab simplex kullanıyorum kakası mukuslu sanki biraz ishal gibi ve aşırı huysuz sürekli meme istiyor ağlama krizlerine giriyor normalde sakin bir bebektir geceleride sık sık uyanmaya başladı bu 4. Ay atağımı yoksa aşıdan kaynaklı geçici bişey mi sizce bağırsakları için probiyotik başlasam rahatlar mı
Özge U.

Özge U.

14 Ekim 2025 21:49
Merhabalar geçmiş olsun. Bexsora ağır bir aşı büyük ihtimal aşı yerinde oluşan ağrısı var o nedenle çok huysuzdur. Aşı gaz sancısı ve ishal yapıyor mu bilmiyorum ama o aşıdan sonra bebişler bir süre kendilerine gelemiyorlar
G

Gamze ..

14 Ekim 2025 21:54
karın ağrısı çektiğini düşünüyorum çünkü dışarıdan bağırsak seslerini duyuyorum sürekli guruldama var normalde bu tarz guruldama olmaz gazınıda cok rahat cıkartırdı gazı çıkarsa bile rahatlamıyor bu aralar umarım geçici bir durumdur tesekkür ederim
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

14 Ekim 2025 21:54
Aşı karın guruldaması , mukuslu kaka vs yapmaz. Aşı yeri de5 gün ağrı yapmaz muhtemel bir enfeksiyonunuz var ya da bir şekilde üşüdü
G

Gamze ..

14 Ekim 2025 22:00
2 gün zıbın ve çorapla yatırmak zorunda kalmıştım ateşten dolayı o zaman mı üşüttü acaba şuan için gece tulumuyla yatıyor vucut ısısı ıyı gunduzlerıde yeterı kadr gıydırıyorum kac gun daha gözlemleyim yada doktorunamı gotursem bılemedım
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

14 Ekim 2025 22:01
Ateş ve beslenme sıkıntısı olmadığı sürece evde gözlemleyin 1-2 güne geçecektir endişe etmeyin
G

Gamze ..

14 Ekim 2025 22:08
Tesekkur ederım 🙏

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir