Menenjit Aşısı
88 görüntüleme
Ç
Çilem Y.
20 Ağustos 2025 12:22
İlk dozu 5.ayın içinde ikinci dozu 7.ayda bexero olarak yapıldı 13.ayda nimernix mi yoksa bir bexero bir nimernix aynı anda mı yapılmalı. 3 dozu mu 4doz mu uygulamalı kafam çok karışık eksik yaptırmak istemiyorum çok karıştı lütfen cevap verir misiniz?
S
Sümeyye A.
20 Ağustos 2025 12:46
Merhabalar benim bebeğime 4 doz uygun gördü doktorumuz bunu doktorunuzla görüşmeniz daha doğru olur . Çünkü hangi ayda başlandığı önemliymiş
Ç
Çilem Y.
20 Ağustos 2025 12:50
Doktorumuz tatilde ve biz de 13 aya girmek üzereyiz o nedenle kaçırmak istemiyorum en kötü 13.ayın içinde görüşeyim madem teşekkürler
M
Melike A. ..
20 Ağustos 2025 13:20
Merhaba kızım 5.ayda bexsero 1. Dozu yapıldı 7.ayda bexsero 2. doz Nimenrix 1.doz yapıldı
Nimenrix 2. Dozu 9. Ayda yapicaktik fakat 9. Ayda kızamık aşısı yapıldı.Nimenrix 2. Dozunu ne zaman yapabilirim? Nimenrix 3 ay arayla yapılabilir mi?
Nimenrix 2. Dozu 9. Ayda yapicaktik fakat 9. Ayda kızamık aşısı yapıldı.Nimenrix 2. Dozunu ne zaman yapabilirim? Nimenrix 3 ay arayla yapılabilir mi?
N
Nagehan B. ..
20 Ağustos 2025 13:31
benim bebeğime 3. Ayda nimexrik bexero birer doz tekrar 5.ayda nimexriz bexero birer doz ve en son 13. Ayında hatırlatma dozu olarak yine her ikisinden nimexrix bexero birer doz yapıldı bu şekilde yüzde yüz koruma sağlandığı bilgisini hem sağlık ocagindan hem aylık rutin kontrol dokrorumuzdan ve Osman hocaninds tavsiye ettiği şekilde ilerleyerek sagladik