Menenjit Aşıları

148 görüntüleme
Ç

Çağla

27 Ekim 2025 00:38
Doktordan menenjit için takvim istedim
Nimenrix 3., 7. Ve 13. Aylar olarak planladı ve ilk dozu bir bacaktan yapıldı ama ben menenjit için diğer bacaktan aynı anda yapılması gereken 2. Bir aşı daha olduğunu öğrendim. Bize neden tek bir aşı planladı? Diğerini hala yaptırabilir miyim?
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

27 Ekim 2025 00:50
Merhaba yaptırabilirsiniz bexero da eklenebilir takviminize genelde ilk doz nimenrix ikinci doz bexeroile nimenrix şeklinde oluyor ikinci doza gitmeden tekrar sorup takvim oluşturun
Z

Zeynep E. O. ..

27 Ekim 2025 01:15
Biz 2 aşıyı aynı anda 3 ve 5. Aylarda yaptık. Ama menenjit için her doktorun farklı bir planı oluyor sanırım çünkü çok farklı takvimler duyuyorum
İ

İleyy

27 Ekim 2025 01:54
Biz bexsero ile başladık bir ay onu bir ay diğer aşıyı yaptırıyoruz her doktor farklı takvim çıkarıyor genel olarak
Ü

Ümran ..

27 Ekim 2025 02:07
Nimenrix 2 doz yazıldı bize de 7 ve 13.ayda. Bexsero 3,5,13.aya yazıldı
İ

İ.E.

27 Ekim 2025 02:50
Evet meningokok a ve b icin ayri asi var ama bizim doktorumuz ayni anda planlamadi cok enjekte olmasin diye. Takvimini doktorunuz ayarliyor. Siz bir sonraki kontrolunuz yakin zamandaysa menejit b icin bexero planini da sorun planlamadiysa isteyin olustursun. Biz de sizin gibi menenji a ile basladik. 3 ve 5. Aylarda nimenrix oldu. 8 ve 10. Ayda meningokok b icin bexero yapildi. 1 yas sonrasi da rapel asilarini planladi.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir