Menenjit
83 görüntüleme

Gizem K. K. ..
8 Aralık 2025 20:33
Bebeğim 19 Eylül 2025 doğumlu, doğum kilosu 3270. Şuan güncel kilosu 5400. 18 Kasım da 6'lı karma, KPA, Verem ve Rota aşısını oldu. Menenjit aşısını yaptırmayı düşüyorum ne zaman yaptırmalıyım?
E
Edanur G.
8 Aralık 2025 20:47
Doktorumuz bize aşı takviminde devletin yaptığı aşıların olmadığı aylarda yaptırmamızı söylemişti. 3. Ve 5.ayda yaptırdım.

İlsu O. K.
8 Aralık 2025 20:59
Merhaba; sağlıkla büyüsün doğumdan sonra yapılan hepatit aşısı dışında diğer aşılarda bebeğinizin kilosunun bir önemi yok yani aşı ile kilonuzun bir ilgili yok ☺ özel aşıları bebeğinizin özelinde çocuk doktorunuz ayarlıyor siz ben özel aşıları yaptırmak istiyorum derseniz doktorunuz size bir takvim belirtir.
2-4 ay ya da 3-6 ay şeklinde oluyor ya da doktorunuz uygun görürse ileri ki aylardada olabiliyor. Biz 2 ve 4 aylarda olduk. Ya tüm aşılarla aynı gün ya da aşı yapılmayan ay tercih ediliyor.
2-4 ay ya da 3-6 ay şeklinde oluyor ya da doktorunuz uygun görürse ileri ki aylardada olabiliyor. Biz 2 ve 4 aylarda olduk. Ya tüm aşılarla aynı gün ya da aşı yapılmayan ay tercih ediliyor.