Memeyi Sürekli Çıkartıp Emme
192 görüntüleme
D
Damla E. Y.
16 Eylül 2025 11:33
düzeltilmiş yaşı 3.5 aylık bebeğim birkaç gündür emerken süreklilik sağlayamıyor memeyi çıkarıp çıkarıp tekrar emiyor ama 20-30 kere yapıyor bunu nerdeyse. baktım akış hızı normal geldi dikkatini dağıtacak birşeyde yok sessiz ve loş bir ortamda emziriyorum. artık elimle memeyi sıkıp bırakarak emziriyorum o şekilde daha az bırakıyor normal mi daha önce başına gelen var mı
K
Kübra A.
16 Eylül 2025 11:38
Çevreyi keşfetme dönemlerine girdikleri için oluyomuş doktorum öyle söyledi 10 dk emerken artık 4 dk düşmüştü benimde artık kuvvetli emdikleri için ona yetiyodur demişti
E
Esra Z.
16 Eylül 2025 12:34
Maalesef ki benim bebeğim de bunu 3 aylıkken yapmaya başladı şuan 3.5 aylığız 3 gündür memeyi tamamen bıraktı umarım meme reddi yaşamazsınız
H
Hatice K.
16 Eylül 2025 12:43
Burnu tıkalı olabilir mi bebekler ağzıdan nefes aldığı için emerken burnu tıkalıysa nefeslenmek için yapıyor olabilir
D
Damla E. Y.
16 Eylül 2025 12:44
burnunu günlük temizliyorum
D
Damla E. Y.
16 Eylül 2025 12:44
memeye baya düşkün aslında meme reddi yapar mı bilemiyorum
S
Saziye G.
16 Eylül 2025 12:52
Daha da artacak çevreyi keşfediyor kalkmalar başlıyor 6 aya kadar emdi sonra bıraktı mamayla devam ediyoruz

Esenay Ç. ..
Emzirme Danışmanı
24 Eylül 2025 09:12
Biberon kullanımı varsa bundan kaynaklı bebek memeyi reddetmeye başlar buna dikkat edin eğer biberon kullanımı yoksa ve sadece emzirme ile gidiyorsanız bebeğinizin diş sancısı vardır ve damaklarını kaşıyarak kendini rahatlattığı için bu davranışı yapar bunun da önüne diş sancısını giderek geçebilirsiniz