Memeyi Bitiremeden Uyuyakalıyor

162 görüntüleme
B

Büşra M. Ç.

28 Ekim 2025 18:18
49 günlük bebeğim memede merken uyuyakalıyor, sırtıyla saçıyla ayağıyla oynuyorum biraz devam edip yine uyuyor. Sonra altını değiştirip emzirmeye devam ediyorum ( ikinci memeyi de emiyor) tamam doymuştur diyip tekrar uyuyakaldığında yatırıyorum. Yarım saat ( hatta bazen daha kısa) sonra uyanıp aranıyor. Emzirme alt değiştirme arasında kısır döngüde kaldık. Sürekli mememde. Artık uyuyabilsin diye o emdikten sonra beşer dk sağıp biberonla veriyorum çünkü memeye alınca hemen uyuyor. Bu durum küçük olduğu için mi büyüyünce geçiyor mu
S

Sema E.

28 Ekim 2025 18:41
Benim bebeğide memede hep uyuyordu bence huzur bulduğu için memede kalıp uyuyor benim bebegim 4-5 saat kucakta öyle emip uyanıp emip uyanıp duruyordu çok yorucuydu şimdi daha az kalıyor 5 aylık dikkati dağılıyor ama yinede uyumayı seviyor memede
Gülseren A. A. .

Gülseren A. A. ..

28 Ekim 2025 18:48
Tamamen zamana bırakmanız gerektiğini düşünüyorum bizde bu kısırdöngüye girdik ve sonra tokluk süresi ve uyku süresi uzadı ama bebek daha çok küçük her emmek istediğinde meme sunmak faydalı olacaktır
A

Arzu.G

28 Ekim 2025 18:53
Çok normal merak etmeyin geçecek şuan tek bildiği tanidigi annesi en huzurlu yer kucaginiz çenesi de henuz tam gelişmedi emerken yorulup uyuyor . 1-2 aya uykulari da uzar emme suresi de kısalır zamanla .hatta birkaç ay sonra çevreyi incelemekten emmeye donemiyor olacak :)
B

Büşra M. Ç.

28 Ekim 2025 19:48
Teşekkür ederim cevaplarınız için 🥹 Uyumadığını görünce annem aç olduğu için uyuyamıyor diyor gerçekten de emzirip sağdığımı içip uyuyunca ben de çişli bez sayısına ve kilosuna rağmen inanmaya başladım :’( Bir yandan da biberona alışmasından korkuyorum ama vermeyince de hiç dinlenemiyorum. Memem yumuşayınca tutuşu da bozuluyor sanki o yüzden uğraşmıyor mu acaba?
A

Arzu.G

28 Ekim 2025 19:56
Tabi suan cok kucuk emme refleksi kuvvetli degil yumusak meme de zor geliyordur elbette.Biberonun rahatlığına alısirsa meme reddi yapabilir aman dikkatli olun.ben de saginca daha iyi doydugunu görünce heveslenmistim ama hemen meme reddi başladı dondurene kadar silikon uç kullandim kaşık biberonla besledim . hep yaninizdaysa en guzeli sütü direkt memeden alması

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir