Memesiz Uyutma
94 görüntüleme
B
Büşra
22 Ekim 2025 17:20
Merhabalar kızım 5 aylık uzum süredir meme reddi var. Ama uykuya memede daldığı için uyku öncesi 5-10 dakika emip uyurdu. Ancak bugün uyku öncesinde de reddetti emzik de kabul etmiyor. Resmen bu yüzden gündüz bir uykusunu uyumadı ne yapabilirim? Uyutmak için nasıl bir yol izleyebilirim? Lütfen yardımcı olabilir misiniz
M
Mineeee
22 Ekim 2025 17:39
Ben de memede uyutabiliyordum fakat geceleri cok sık ıuyanmaya başladı ve uykudanonce reddetmeye basladı artık bende yastıktaayağımda sallayarak uyutmaya başladım ama kollarını tutuyorum dalana kadar yani ne kadar uyursa artık uykudan beklentim yok 5 dk 5 dakikadır demeye başladım
B
Büşra
22 Ekim 2025 17:49
@Mineeee ona nasıl alıştırdınız acaba
M
Mineeee
22 Ekim 2025 17:56
Emzirdikten sonra yastığa koydum ağzındanemziği çıkarttıkça geri verdim kollarını tuttum ama cok sıkmadan yapın benım ki donmeye calısıyor cunku agladıgında kucagıma alıp sakınlestırıp geri koydum cok hafif salladım ama lütfen agladıgında kucağınıza alın birde bebeklerde alışma yok bir gun cok guzel uyutuyorsunuz yarın aynı yöntemle uyumuyo canınızı sıkmayın hepimiz aynı durumdayız
F
Fatma Y.
25 Ekim 2025 21:32
Bndede oluyor bazen hcbiesey istemiyor. Boyle zamanda buldugum çözüm. Yarm kundak yapıpyab cevirip poposunu pispislayarak salliyorum. Yüzünü ortuyorum çabuk dalıyor