Meme+sağdığım Sütü Biberonla Verme

141 görüntüleme
C

Cansu İ. B.

3 Temmuz 2025 20:18
Bebeğim 18 günlük emiyor ama memede çok uzun süre kalıyor ve uyuyup bırakıyor yatırdığımda uyanıp yine meme istiyor. Sarılık olduğunda meme+ sağdığım sütü biberonla vererek besledim 5. Günden itibaren. Şuan hala o şekilde vermek durumundayım çünkü diğer türlü doymuyor sanki. Acaba emme refleksi mi zayıf? Çünkü memenin üzerine biberon verince rahat uyuyor huzurlu oluyor
Dicle Y. .

Dicle Y. ..

5 Temmuz 2025 20:32
Benimde bebeğim 3 aylık ilk doğduğunda emse dahi ağliyo doymuyordu bende sağıp verdim bazı bebeklerde çene güçsüz yada anne memesii büyük olunca oluyor önemli olan bence bebeğin doymasi yoksa sarillık da geçmiyor bizde öyle olmuştu zaten bebek büyüdükçe çenesi guclenince daha çok çekebilir duruma göre biraz emzirip biraz sağıp verebilirsiniz bence
C

Cansu İ. B.

5 Temmuz 2025 20:38
Evet aslında meme ucum baya büyük benim acaba o yüzden mi güçlü çekemiyor, ilk günden beri güzel tutuyor ama belki çekmekte zorlanıyor olabilir
Dicle Y. .

Dicle Y. ..

5 Temmuz 2025 20:47
Evet meme ucunun büyüklüğünden de oluyor bize öyle demişti hemşire çünkü bide daha çok küçükler çene kasları da güçsüz olduğu için çekmiyor yeterince
E

Edanur Ö.

5 Temmuz 2025 20:47
Benim bebeğim prematüre doğdu aynı şekilde emme refleksi zayıftı sağıp verdim şuan 3 aylık olduk yeni düzeldi artık emiyor zamanla düzelir
A

Aydanur S.

5 Temmuz 2025 21:17
Bebeğim 7 aylık olmak üzere bu süre zarfında günde 4 kere emziriyorsam misal mutlaka mutlaka aralarında bir kaç kez de sağım yaparak biberonla vererek ilerledim, daha uzun tokluk sağlıyor bebek doymadı mı diye endişelenmiyorsun ve ayrıca sağım yaptığın için sütün artıyor, tüm annelere tavsiyem
C

Cansu İ. B.

5 Temmuz 2025 21:19
Bir kaç emzirme danışmanı dinledim o beni birazcık yanılttı aslında. Bebeğinizin ihtiyacı kadar süt üretilir sağmayın bebek istedikçe emzirin diyordu. Bazıları da mutlaka sağım yapın diyor. Neye kime inanacağımızı şaşırdık. Bence en güzeli kendimizi iyi hissettiğimiz bebeğimizi mutlu ettiğimiz şey 🤷🏼‍♀️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir