Memeden Kesme ve Sinir

36 görüntüleme
F

Fatma �.

15 Ekim 2025 10:18
22 aylık oğlumu memeden keseli 1 haftayı geçti rahatlicaz sandım ama daha kötü oldu oğlum sinirlendiğinde memede sakinleşirdi şimdi o da olmayınca sakinleşemiyor ve ekran süresi arttı sürekli izlemek istiyor o inat ben de inadım ben vermedikçe daha çok sinirleniyor uykuya çok zor geçiyor çok direniyor bütün gün ağlıyor beni aslaodadan dışarı çıkarmıyor sürekli mızmız ve peşimde her yerde beraberiz uyku deseniz gece 1de uyuyor sabah 6.30da uyanıyor çok yoruldum ve yıprandım ve artık elimde olmadan sert hareketlerde bulunuyorum bağırıyorum ben öyle yaptıkça daha çok ağlıyor sonra ben çok pişman oluyorum ve ağlıyorum napıcamı bilmiyorum ne zaman geçer bu çocuğum eskisi gibi gülmüyor emerken ne kadar güzel gülüyormuş:(((
A

Aytac Ə.

15 Ekim 2025 10:50
Sabırli olun.iık bir hafda böyle olması normal süt isdediyini hiss etdiyiniz zamanlarda başqa aktiviteyle oyalayın sakın sinirli olduğunuzu hiss etdirmeyin. Kafasını hep başqa şeylere odaklandırın. 1 ay böyle olucaq sonra biticek
F

Fatma �.

15 Ekim 2025 10:50
Çok teşekkürler içimi rahatlattınız meme istemiyor artık ama çok sinirli her şeye sinirleniyor ve zor sakinleşiyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir