Memeden Başka Bir Şekilde Sütü Almıyor :(

182 görüntüleme
B

Büşra Ş. Y.

14 Eylül 2025 15:06
Merhabalar. Kızım tam 5 aylık sadece anne sütü alıyor. İşe başladım yarım gün sabah 8 de emzirip gidiyorum 1 e doğru gelebiliyorum eve (8:30-12:30 çalışıyorum) fakat kızım hiç bir şekilde anne sütünü başka bir şekilde almıyor. Meme dışında sadece avent in emziğini alıyor her türlü biberon denedik normal kaşık denedik anne sütü kaşığı denedik bardaktan ağzına dökmeyi denedik asla olmuyor hatta emzik başını biberona bile taktım olmadı :( Zaten emmesi de az miktarda çok iyi emmiyor aklımı kaçırıcam artık :( Bir önerisi olan var mı ☹️
M

Melis P.

14 Eylül 2025 15:49
7,5 aydan bildiyorum 4,5 aydan beri öyleyiz
Elif O. .

Elif O. ..

14 Eylül 2025 17:24
Benim kızım da aynı şekilde anne sütünü başka şekilde veremiyorum ek gıdaya geçti çok şükür verdiğim şeyleri yiyor doktorunuza danışarak ek gıda dönemine geçiş yapsanız sütünüzü sizden alır siz olmayınca aç kalmaz en azından. Sütünüzü vermek için her yolu denemişsiniz zaten başka alternatif kalmamış sanıyorum 😞
K

Kader G.

18 Eylül 2025 11:55
Ya ben de aynı durumdayım. Kızım 4.5 aylık..Pazartesi işe başlayacağım. Biberonu asla istemiyor. bir kaç kez mama vermeyi de denedim. Mama içtiği gün hep kustu. Her markayı da denedim yani ama yıldım sütüm de az ne yapacağımı bilmiyorum ilk çocuğum 7 aylıktı işe başladığımda o yüzden çok rahattım ama şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Önerisi olan varsa lütfennnn
Buse G. A. .

Buse G. A. ..

Emzirme Danışmanı

19 Eylül 2025 22:11
Merhabalar emzirme danışmanı eğitmeniyim. Emzirme.destek.sistemini parmakla denedinizmi :)
L

Lina ..

18 Ekim 2025 01:07
Kızım 2 yaşında yenidogan gibi emiyor tek memeyle, konuşuyorum anlıyor anlatıyorum ama meme olunca onunla sohbet ediyor bebeklerini de emzirtiyor opuyor kokluyor tuhaf bir bagi var gibi, desteksiz ve arkadaşsız büyüyor acaba arkadaş olarak mı görüyor hep açık görmek istiyor temas halinde, inanin mecbur kalinca tiksindirmekten baska carem kalmadi, siyah bant yapıştırdım neler sürdüm islak mendil getirip silmek istiyor, herkese meme hasta olmuş diyor geceleri memr diye uyaniyor ama aslaa biraknak istemiyor sabaha kadar emiyor kaliteli uyku uyuyamıyorum ne yapabilirim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir