Memede Yarık(ısırma Sonrası)

82 görüntüleme
Y

Yeşim Ö.

26 Ağustos 2025 20:52
Bebeğim normalde ısırmıyor. 1 yaşına girdi. Bir defa ısırdı. İki hafta oldu. Göğsümde yarık oluştu ve geçmiyor. Lansinoh sonra garmastan kullandım. Ancak tam kapanacak gibi oluyor. Emdikten sonra yarık büyüyor. Genel cerraha göründüm. Emzirmeyi bırakmamı söyledi. Bırakınca geçer dedi. Ama bırakmayacağım henüz. Sağım süt içmiyor. Plastik meme ucu istemiyor. Ne yapabilirim
Ş

Şükran K. ..

26 Ağustos 2025 20:56
3 ay çektim o acıyı. Emzirmemek değil de daha az emzirmek işe yarıyor. Meme istediğinde sağlam olan göğüsünüzü verin. Yetmediği yerde yaralı olanı verirsiniz. Normal şekilde emzirmeye devam ederseniz iyileşmiyor sürekli açılıyor. Yaranın kapanması için minimum düzeyde emzirin. Kantaron yağı sürdüm ben hep. Onu da deneyebilirsiniz
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

12 Eylül 2025 07:14
Göğüs ucunuza her emzirme sonrasında sarı kantoron yağı’nı sürün ve 5-10 dakika havalandırın sonrasında kapatın ve bebeğinizi emzireceğiniz zaman suyla durulayın peçeteyle kurulayın bu şekilde emziren çok fazla yarık varsa silikon göğüs ucu denenebilir ama bebek kabul etmezse ısrar zorlama yapmayın sarı kantoron yağını düzenli kullanmanızı öneririm
Y

Yeşim Ö.

12 Eylül 2025 07:16
Teşekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir