Memede Ağlama
123 görüntüleme
Y
Yasemin
26 Ekim 2025 14:50
Merhaba,
Bebeğim 14haftalık olacak, 1haftadır memede emme sırasında ağlama var sürekli meme değiştirerek emziriyorum ama devam ediyor. Nedeni ve çözümü hakkında yardımcı olabilir misiniz?
Bebeğim 14haftalık olacak, 1haftadır memede emme sırasında ağlama var sürekli meme değiştirerek emziriyorum ama devam ediyor. Nedeni ve çözümü hakkında yardımcı olabilir misiniz?
E
Esma A. ..
26 Ekim 2025 15:05
Aynı haftalarda benim de kızım aynı şekilde yapıyor atak haftasinin etkisi diye düşünüyorum
A
Ayşegül Ü.
26 Ekim 2025 15:14
Aynı durumdayız Yasemin hanım,bebeğim 14 haftalık, memeyi seven çocuk gitti memede ağlayan çocuk geldi. Aile hekimi bu aylarda olur dedi, diş de başlamıştır o da etkiler, sabırlı davranın, pes etmeyin memeyi sakinleşince teklif edin dedi.
M
Merve K.
26 Ekim 2025 15:19
4. Ay atağı diye düşünüyorum. 15-20 haftalar arası sürer atak. Zor bir süreç sabırlı olun, destek alabiliyorsanız destek alın 🙏
Y
Yasemin
26 Ekim 2025 15:28
Teşekkürler değerli yorumlarınız için,ayakta pışpışlarakya da hafif zıplayarak emziriyorum. Kısa süreli rahatlama sağlıyor devam ettiğinde de emziğini veriyorum öyle sakinliyor. Ama doyup doymadığı hep kafamda soru işareti olarak kalıyor 🥲