Meme Yarası

75 görüntüleme
Deniz M. G.

Deniz M. G.

2 Kasım 2025 16:01
Bebeğim diş çıkarma döneminde sağ mememi birkaç kez ısırdı. Memem delindi. Çok acıyor. Bebeğim sadece anne sütü ile besleniyor. Sağıp vermeyi denedim biberondan emmedi. Ne yapabilirim. Nasıl iyileştirebilirim, başına gelen varsa yardımcı olabilir mi lütfen ?
P

Perihan i.

2 Kasım 2025 17:12
Merhaba benim göğsüm de iki kez yara oldu. Biri ilk doğum yaptığımdaydi. Diğeri geçen hafta bebeğim sürekli ısırdığı için yara oldu. Ben ilkinde de şu anda da çareyi gümüş kapakta buldum. Çok hızlı geçiriyor. Lansinoh kremi denedim ama etkili olmadi bende. Gümüş kapak harika bişey iyi ki almışım dedirtti
S

Sinem Ç.

2 Kasım 2025 17:14
Ben de ilginç bi şekilde lokum koy dediler işe yaradı.mantığıma aykırı geldi lokum bi hammadde değil çünkü ama bende işe yaramıştı.yalnız ben yenidoğan döneminde meme yarası yaşadım
M

Melike M.

4 Kasım 2025 22:25
Lansinoh meme ucu kremi,gümüş kapak,tahinin üzerinde o sarı yağ,ayva çekirdeklerini çıkarıp üzerini geçecek kadar su koy 1 gece dolapta beklet o jeli sürebilirsin.Kantaron yağı aklıma bunlar geldi.Çok şükür ben yaşadım ama ilk doğum yaptıgımda ara ara lansinoh kullanmıştım baya etkili gelmişti bana tahriş olan yerlere
S

Seher G.

4 Kasım 2025 23:01
İyileşene kadar silikon göğüs ucu deneyebilirsiniz
Deniz M. G.

Deniz M. G.

5 Kasım 2025 09:34
Teşekkür ederim cevaplarınız için, lansinoh, tahin yağı denedim. Biraz açıkta bıraktım. Yavaş yavaş iyileşiyor
B

Büşra M. Ç.

6 Kasım 2025 00:31
Benim denediklerim arasında kendi sütümü sürüp kurutup üstüne kantaron yağı sürmek iyileştirmişti. Gümüş kapaklar küçük geldiği ve sert oldukları için daha kötü yapmıştı. Buzdolabı poşeti kesip koyuyorum.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir