Meme Yarası

90 görüntüleme
Z

Zahide Y. ..

9 Ekim 2025 11:10
Oğlum 8.5 aylık üst dişleri çıktığından beri emzirmek biraz acılıydı. Sert bir şekilde ısırmıyor ama çekerken sert bırakıyor ve bazen dişlerini geçiriyor sonuç olarak yara oldu ve emzirirken çok acı çekiyorum. Önce anne sütü sürüp kurutup sonra lansinoh sürüyorum ama iyileşmedi. Her emzirmede yine aynı şeyi yapıyor sanırım. Ne yapabilirim başına gelen varsa nasıl atlattınız?
G

Gamze I. T.

9 Ekim 2025 11:25
Merhaba yenidoğan döneminde benim d eçok yara oluyordu.doktorum fito krem be hametanı akrıştır göğüs ucuna sür emzirirken sil dmeişti etkili olmuştu
Zülal A.

Zülal A.

9 Ekim 2025 11:33
Silikon meme ucu denemelisiniz bence
T

Türkan K.

9 Ekim 2025 12:07
Tahinin yağını sür mutlaka bana çok iyi geldi. Bir çok kremi denedim tek iyi gelen o oldu
Ö

Özge K.

10 Ekim 2025 02:31
Falımın beyaz kağıdı varya onu koy göğsünün üstüne nasıl geçtiğini anlamıycaksın 😃sonra da bana dua edicekain o kadar etkili ki ilk Banada saçma gelmişti ama işe yarıyor
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

10 Ekim 2025 09:20
Zahide Yıldırım hanım Bebeğinizi emzirdikten sonra göğsünüze sarı kantoron yağı sürün ve 5-10 dakika havalandırın sonrasında kapatabilirsiniz. Bebeğinizi emzireceğiniz zaman suyla durulayın peçeteyle kurulayın ve bu şekilde emzirin düzenli kullanımda faydasını göreceksiniz endişe etmeyin
Z

Zahide Y. ..

10 Ekim 2025 23:58
Çok teşekkür ederim
E

Ece A.

11 Ekim 2025 00:32
Eczaneden Garmastan Pomat alabilirsiniz. emzirmeden önce mutlaka temizlemeniz lazım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir