Meme Ucu Yarası

188 görüntüleme
Z

Zşn g.

5 Ekim 2025 18:52
Bebeğim 2 günlük benim göğüs uçlarım hemen yara oldular emzirirken çokfazla canım acıyor bebeğim de bunu fark ediyor sanki bu yaraya en iyi ne gelir
E

Elif H.

5 Ekim 2025 18:55
Hindistan cevizi yağı bana iyi gelmişti. Bir de marka yazmak doğru olmaz sanırım ama doğal yağlardan krem üreten bir markanın meme ucu bakım kremi var o da baya başarılıydı.
Havva K.

Havva K.

5 Ekim 2025 18:57
Göğüs ucu kreminlerinin yanı sıra ben her emzirme sonrasında sarı kantaron yağı kullandım her emzirme öncesi yağı temizledim sonrasında yeniledim. Bebeğimin gece uykuları uzun olduğunda da makyaj pamuğuna yağı damlatıp göğüs ucumda beklettim ben yaralarım çabuk iyileşti hemde kabul bağlamadığı için bebeğim emerken sorun yaşamadım. (Tamamıyla kendi yöntemimdir naçizane tavsiye olarak sayabilirsiniz)
S

Sena S.

5 Ekim 2025 19:09
Merhaba bende bebegimi emzirirken ilk hafta yaradan emziremez olmustum ağlıyordum hatta. O çok konusulan lansn.. markasini da kullandim yağlar kremler hic bir ise yaramadi. MİKOSTATİN isimli damla o kadar iyi geldi ki anlatamam bir iki gun icinde hemen toparladı. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz bi kac damla pamuğa döküp koyuyordum yıkamanıza da gerek yok bebek icin guvenilir
E

Esra ..

5 Ekim 2025 19:13
Gümüş kapaklar bana çok iyi geldi onu da deneyebilirsiniz
A

Aslıhan A.

5 Ekim 2025 19:16
3 kere göğsünü sıkıştır sütü meme ucuna sür 3 dk açık beklet en iyi çözüm ben hiçbir krem kullanmadım kendi sütümü sürdüm ve geçti denemeni tavsiye ederim
K

Kübra G.

5 Ekim 2025 19:28
Gümüş kapaklar bana da çok iyi gelmişti. Hemen iyileştiriyor.
S

Sümeyra s.

5 Ekim 2025 19:45
Göğüs kalkanı ve mustela göğüs ucu kremi kullandım çok iyi geldi
E

Elif ..

5 Ekim 2025 22:07
Bir çok markanın ürünü var kişiden kişiye değişiyor zeytinyağı tahinin üzerinde biriken yağ lanolin krem hepsini denedim ancak bu problemin ana çözümü bebeğin ve göğüslerin emmeye alışması ve sütü arttırmak başta çok fazla gelmediği için bebekte daha güçlü çekmeye çalışabiliyor ama göğüs kalkanı baya iş görüyo en azından göğüs ucu açıkta kalıyo hem kendi sütünle ıslanmış oluyo hemde sürdüğün ürün bulaşmadan emilebiliyor
M

Mine Ş.

5 Ekim 2025 22:14
Önemli olan doğru emzirme pozisyonu. İstediğin kremi kullanbebek memeyi yanlış tutuyosa yaraları iyileştiremezsiniz. Hastanelerden ücretsiz emzirme danışmanlığı alabilirsiniz
Fatma K. .

Fatma K. ..

6 Ekim 2025 07:48
Öncelikle geçmiş olsun kesinlikle lansinoh öneriyorum hâlâ kullanıyorum oğlum dişleriyle istemsizce emerken ısırdığı için üstelik doğal olduğu için emzirme sırasında silmek temizlemek zorunda kalmıyorsunuz.
Yasemin K.

Yasemin K.

6 Ekim 2025 15:43
Sarı kantaron yağı bir iki günde yaralarımı geçirdi, ZadeVital markasını kullandım, eczaneden alabilirsiniz. Emzirme öncesi memeyi temizleyin
T

Tuğba Ö.

7 Ekim 2025 13:07
Silikon göğüs ucu kullandım göğüslerim emzirmeye alışana kadar lans yağı ve kremini kullandım bebeğim iki aylık silikonu bıraktık şu an rahatım
M

Melis Y.

7 Ekim 2025 17:26
Lansinoh göğüsucu kremini kullanmanizi öneririm.elimdeki egzamayi bile ertesi güne geçirdi. Dudaklarım kuruyunca sürüyorum. Bebeğede zararlıdeğil. Rahatça opebiliyorum. Meme uçlarımi da birkaçgüne geçirmişti.
Ümran A.

Ümran A.

7 Ekim 2025 17:37
Ben de ilk günlerde yara için lansınoh kullanmıştım ve diğer emmesine geçmişti resmen.
S

Sinem S.

9 Ekim 2025 13:04
Bende çok sorun yaşadım oturdum ağladım ellerimi ısıtıyordum acıdan göğüs uçlarına zeytinyağı sürüp streç film ile kapalı nemli tuttum hep çok kısa sürede geçti bir hafta kadar devam ettim sonra alışıyor zaten tavsiye ederim sık sık değiştirin ama streci
Emel N. G.

Emel N. G.

9 Ekim 2025 13:11
Ben çareyi gümüş kapaklarda buldum. İki gün boyunca silikon uçla emzirip gümüş kapak kullandım. Ertesi gün iyileşti. Sonrası da her emzirme öncesi sütümden etrafına sürdüm öyle emzirdim tekrar etmedi. Şimdi bebeğim 8,5 aylık. Çok geçmiş olsun.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir