Meme Terbiyesi mi?

158 görüntüleme
A

Aylin T. E.

12 Ekim 2025 10:34
Bebeğim 2 aylık olduğundan beri (şuan 4.5 aylık) bir hafta göğsüm doluyor bir hafta dolmuyor aslında 15. Gündede aynısını yaşamıştım . Meme terbiyesi stabil olmaz mı böyle bi sorun yaşayan oldu mu daha önce 🙄
G

Gonca Ç.

12 Ekim 2025 13:46
Bebeğim Şuan64 günlük iki gündür göğüslerimi dolu hissetmiyorum ve bir anda oldu bu çok tedirginim bez sayısı da 8-9 tane günlük ama sütüm mü azaldı yoksa terbiye mi ne düşünmeliyiz ???
Emel N. G.

Emel N. G.

12 Ekim 2025 15:09
Bebeğim 8,5 aylık emzirmeye devam ediyorum. Göğsümde dolgunluk çok nadir oluyor ancak bebeğim doyuyor ve kilo alımı iyi. Ben de ilk aylarda benzer endişelere kapıldım. Ama şimdi doktor kontrolünde pediatri doktorumuzun her şey yolunda olduğunu söylemesi benim için yeterli. Bebeklerimiz sağlıkla büyüsünler😇
A

Aylin T. E.

12 Ekim 2025 15:11
O zaman bebeğiniz emiyor emel hanım bebşm bebeğim akışa alışmış ya sinirleniyor böyke olunca🙄
A

Aylin T. E.

12 Ekim 2025 15:11
Gonca hanım keşke bende bilsem ne olduğunu🙄
A

Aylin T. E.

15 Ekim 2025 11:05
Üstt🙄
G

Gonca Ç.

16 Ekim 2025 16:35
Aylin hanım aynı durumdayız sanırım bebeğim o hızlı süt gelmesine alıştığı için bekliyor memede çekilip bakıyor umarım bu durum normaldir ve alışırlar
A

Aylin T. E.

16 Ekim 2025 16:35
Vala ne diyim allah yardımcımız olsun🤦🏻‍♀️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir