Meme Reddi Yardımmmm

168 görüntüleme
G

Gamze K.

27 Ağustos 2025 19:20
Bebeğim 3,5 aylık bir süredir mama ve gece emzirme olarak besleniyordu gün uyku sersemiyken ve uykudan ilk uyandığında emiyordu sadece birkaç gündür asla emziremiyorum sadece biberonla mama içiyor uykuda bile tutmuyor memeyi bi geceleri vardı elimde oda gitti şimdi çok üzülüyorum napmam lazım 🥺
Z

Zeynep K.

27 Ağustos 2025 19:22
Biberon içmesi güzel bence sütünü sağ biberonla ver aynı şey sakın içmiyor diye üzülüp sütünü azaltma bence biberonla içmesi ileride senin için daha iyi olacak çünkü sürekli memede duran bebekle hiç birşey yapılmıyor bende biberon tutsun da sağım yapıp veriyim dedim ama biberon sevmiyor
K

Kübra Y.

27 Ağustos 2025 19:30
Biliyorum zor ama asla pes etme sürekli vermeye çalış. Eğer uğraşmadan direkt biberon ile verirsen alışır. Emzirme ye çalış daha sonra biberon ile ver
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

27 Ağustos 2025 19:40
Bu süreçte sütünüzu sağım yaparak azalmasını önlemeye çalışın. Bebeği memede neyin rahatsız ettiğini bulmak da çok önemli süt tazikli mi geliyor az geldiği için uğraşmak mi istemiyor biberonunuz hızlı veriyorsa az gelen memeyi bebek istemeyebilir sorunun kaynağını bulmaya çalışın sakin loş ışıkta iletişim kurarak sürekli teklif edin lütfen pes etmeyin . Direk biberonla vermek memeye dönüşü zorlastirabilir
G

Gamze K.

27 Ağustos 2025 19:59
Öyle çok sütüm yok büyük ihtimalle emzirme de zorlandığı için azalttı biberona yöneldi sütümü sağdığımda 60 cc çıkıyor bugün denedim onu içirdim ama çok dolu değil göğüslerim sürekli emmedi sadece geceleri emdiği için sanırım akış hızı yavaş olan biberon başlığı kullanıyorum oysa ki ama tatmin olmuyor emzirmeyle iyice koptu
D

Dilek Y.

28 Ağustos 2025 13:01
40 günlük bebeğim var mama artı anne sütü ilerliyoruz bizde de meme reddi oldu silikon meme ucu aldım onunla hemen emdi deneyin derim
S

Suzan ..

28 Ağustos 2025 13:54
Bende böyle bi süreç yaşadım ve gezerek emzirmeyle tekrar alıştırdım sizde deneyin belki faydasını görürsünüz bizde gündüz biberon gece emerek devam ediyoruz bu şekilde. Sağımda da az gelmesi sizi üzmesin bi yazı okumuştum bebeğin ağız hareketiyle süt artar dolayısıyla sağımda hep çok az çıkar meme bebek için süt saklar diye bi yazıydı. Anne çayları ile eskisi gibi sütünüzü artırabilirsiniz ben günlük tüketiyorum etkisi oldu tavsiye ederim.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir