Meme Reddi ve Süt Kesilmesi

86 görüntüleme
S

Sinem S.

18 Ekim 2025 22:13
Bebeğim 4 aylık anne sütü yetersizliği nedeniyle doktor tavsiyesi ile mamaya başladık ama bu sefer bebeğim memeyi tamamen reddetti ve sütüm neredeyse yok denecek kadar azaldı aynı durumu yaşayan var mı tekrar sütüm gelir mi bebeğim yeniden alışır mı?
S

Sema A. ..

18 Ekim 2025 22:19
Osman hocanın bir videosunda süt arttirmak icin çemen otu tavsiyesini dinlemiştim. Çemen otu ve rezene karışımını içmek gerçekten süt artırıyor. Meme reddi icin hemen bırakmayın derim. Cok açken once memeyi vermeyi sakin loş bir ortamda emzirmeyi denemenizi tavsiye ederim.
H

Hatice N. G. ..

19 Ekim 2025 01:06
Bende emzirme konusunda çok problem yaşıyorum sütüm olduğu halde . Size tavsiyem çok çok sakin kalmanız streslendiğiniiz zaman sizden alıyor stresi daha da gelmiyor memeye ben yaşadım bunu . Sütünüz için de bol bol su , rezene çayı , bol yeşillik , olumlu güzel düşünceler ve kafa dinginliği öneririm. inşallah bir an önce çözülür problem ...
G

Gülbahar Ö.

19 Ekim 2025 02:06
Düzenli sağım yapın az gelse bile düzenli sağım yapmak beyine süt ihtiyacı var sinyali gönderir. Ayrıca Eds yöntemini araştırmanızı ve hekiminize sorup uygulamanızı tavsiye ederim🙏🏼
E

Ebru Ç.

19 Ekim 2025 02:38
Anne stresli ve yorgunken bebeğe aşırı geçiyo bu ve bizden daha daha huzursuz oluyolar önce sakin kalmaya çalışın sessiz bir ortamda emzirmeye çalışın
S

Sinem S.

19 Ekim 2025 03:42
Söylediklerinizi mutlaka deneyeceğim ama şu çok doğru kafa rahatlığı çok etkili birde şuan etrafımda neden emzirmiyorsum aa emzirdene lafları iyice konuyu içsellleştirdi bende olan sütüm de öyle azaldı umarım işe yarar çok teşekkür ederim herkese

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir