Meme Reddi ve Süt Azalması
136 görüntüleme
S
SedAk
27 Ekim 2025 08:32
Bebeğim 3 aylık ilk ay kilo alımı az olduğundan mamaya başladık 2. Ay meme reddi başladı sanırım biberonun rahatlığından dolayı. Çok şey denedim olmadı sadece uykudayken tuttu bende gün içinde 1-2 kez sağım yaptım fakat artık sütüm aşırı derecede azaldı artık sütümün azlığından emmek istemiyor çünkü tutuyor 1 dakika sonra ağlayarak bırakıyor mememi. Sağarakta olsa sütümle beslemek istiyorum sütümü arttırmak için neler yapabilirim belki sütüm artarsa aktif emmeye geri döndürebilirim.
C
Ceren
27 Ekim 2025 09:14
Süt arttırıcı çaylardan deneyin sağım yapın bebeği özellikle uykudayken emzirmeyi deneyin aktif emme olmayınca süt azalmaya başlıyor maalesef ama en önemlisi bunu çok fazla dert edinip kendinizi üzmeyin siz mutlu olursanız bebiş de her şekilde mutlu olacaktır
S
SedAk
27 Ekim 2025 11:05
Çok teşekkürler tavsiyeleriniz için kesinlikle dediğiniz gibi dert edinmemem gerekiyor çok stresli bi insanım elimden geldiğince bunuda deneyeceğim 🙏
E
Ebru Ç.
27 Ekim 2025 11:17
Biberon markası ne acaba, benimki ondan dolayı bırakmak üzereydi ben marka değiştirdim
S
SedAk
27 Ekim 2025 11:17
Philips avent kullanıyorum siz ne kullanıyordunuz acaba
G
Gülcan Ö.
29 Ekim 2025 08:43
Bem de aynı biberon kullanıyorum ,3 aydır red var,biberonu da bırakamadım çünkü gündüz hep sağıp veriyorum.sağma sayınızı artırın,ben danışmana sordum 8 10 sağım gündediyor ama ben 6yı geçemedim.bir de power pumping yöntemi var o da çok etkili imiş süt artırmada ama çok zaman alıyor maalesef.
S
SedAk
29 Ekim 2025 09:46
Arttırmaya çalışıyorum bende sağımı 4e çıkardım sabahları power pumping yapıyorum 3 gündür ama çoğalma görmeyince moralim bozluyor malesef
S
Sümeyra s.
29 Ekim 2025 10:10
Bey organik diye bir markanın pekmez gibi bir şeyi var mom yazıyor üstünde ilk 4 ay sütüm yoktu onunla geldi
B
Bahar Ş.
29 Ekim 2025 10:22
2 kez sütüm azaldı aynı sebepten ve uykusuzluk gibi nedenlerden bulgur pilavı aşırı artırıyor tahin ve pekmez
E
Esma N. C.
29 Ekim 2025 21:56
Aynı sorunu bende yaşadım. Rezene kimyon içtim. E bebekte satılan maltlardan aldım. Ama esas olay sağım yapmak. Her gün 7-8 kere sağım yaptım ve 3 gün sonra sütüm arttı. Bebeğini de memede tutmak istiyorsan sağdığım sütün içine beslenme kateteri al. Bir ucunu biberona diğer ucunu kendi göğsüne koy ve öyle emzirmeyi dene. Sanki senin memenden geliyormuş gibi sütü emiyor ben öyle yapıyorum