Meme Reddi mi Yaşıyoruz

114 görüntüleme
E

Elif G.

24 Haziran 2025 10:41
Oğlum 2 aylik . 3 gundr emerken 10-15 saniye emio birakip sıkılır tarzda yüzünü burnunu elleri ile ovuyo .sonra tekrar yine alio bı kaç emio tekrar bırakıo ve emerken geğirio karnı kurulduyo .hatta ağzında süt kusar gibi biraz çıkarıo bazen.birde çok sık emmek istio ama emerken de sinirlernio ne yapicagimi sasirdm🥺
Ö

Özge C.

24 Haziran 2025 11:42
Evet meme reddi gibi görünüyor ama bu geçici bir durum bende yaşamıştım aynısını hiç sinirlendim hiç tepki göstermedim. Hadi oğlum beslenmen gerekiyor tamam biraz dur sonra yine al bakallım diyordum. Evet biraz zahmetli oluyor ama benim 2-3 hafta içinde gerilemişti hemen. Elleriyle yüz ovma hareketini benim oğlum ne zaman çok uykusu gelse o zaman yapar hep. Güzel günler❤️
E

Elif G.

24 Haziran 2025 11:54
Öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederm ...
Sanirim evet 🥺. Bende tipki sizin gibi konuşarak memeye cabaliorm ama gece mama da yiyior .ondan sonra da emmek istio ama bu şekilde olunca süre uzuyo uykuya gecemior .desteksiz uykuyu basaramiorm 😔 akşam olunca pilim bitmiş oluo
E

Elif G.

24 Haziran 2025 11:57
Sadece gece yatarken mama veriorm gündüz sürekli emziriorm.iki aylık olduk uyanıklık süremiz normalde ayina göre 1,5-2saat olması gerekiyorkn bizde 4 saati buluyor. Sürekli emio ve memede de uyuyo yerine yatirdmda 15 dk Lik uyuma gerceklesio sonra tekrar uyanio buda onu yoruyo . Gazimiz da var gazini cikario ama çıkaramadığı zmn çok huzursuz
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

24 Haziran 2025 13:37
Merhaba, Biberon kullanımı varsa bırakmanızı öneririm. Ya da sütünüz hızlı geliyor olabilir ve bu durum önüne geçmelisiniz.
E

Elif G.

24 Haziran 2025 14:04
Evet sadece gece yatmadan mama veriorm. Anladm teşekkür ederm

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir