Meme reddi mi acaba?

162 görüntüleme
Z

Zehra Y. ..

29 Mayıs 2025 22:13
Hocam bebeğim ilk doğduğu zamanlar yani ilk altı aylık süreçte yarım saat bir saatte bir emerdi o kadar isterdi ki bende hep emzirirdim. Doğum kilosu 3.680 şuan 8 aylık 11.200 72 cm baş çevresi de 43.5 . Hocam şu iki aydır iki saatte bir üç saatte bir bir de uykusu varken meme alıyor onda da bir dakika bile durmuyor o kadar hızlı emiyor ki sonra bırakıyor iki memeyi de bir dakikadan az bir sürede emip bırakıyor çok üzülüyorum acaba emmek mı istemiyor. Günlük bez sayısı 5-6 adet arası değişiyor. Bir de sağlık ocağında baş çevresini uzman bir doktora gösterin dedi ilgili ebesi akranlara göre geride kalmış dedi ama çocukta başka bir sıkıntı yok gayet iyi şuan. Emeklemesi yok çabası da yok. Sürekli dışarı çıkma ya da kucağa gelmek istiyor oyuncaklarıyla da oynamıyor hep beni istiyor. Erkek bebek bu arada. Ek gıda da alıyor
S

Sena K.

3 Haziran 2025 06:48
Osman hocanın hiperlaktasyon videosunu izlediniz mi? Bebeğiniz çok güzel kilo almış maşallah. Sütünüz çok tazyikli geldiği için kısa sürede bırakıyor olabilir. 9-12 aylar ayrılık kaygısının yoğun yaşandığı dönemler. Kucak istemesi kızımda da vardı. Sürekli slingle gezerdik. Bu dönem geçince azaldı ama. Kucağa ne kadar doyarsa Sonrasında o kadar az kucak isteyeceğine inanıyorum ben. Emeklemesine teşvik edici videolardan destek alabilirsiniz. Ama her çocuk emek lemeyi sevecek diye bir durum da yok. Her bebek biricik ve özel 🤍
G

Gülşah D. ..

3 Haziran 2025 06:54
Bebeğim 5 gün sonra 5 aylık olacak çok ciddi bir meme reddi var sütümü sağıp verdim o kadar aç kaldı ki mecbur kaldım iki günde eridi çok kilolu bebek de değil ne yapmalıyım emzirme desteği mi alsam çok üzgünüm
S

Sena K.

3 Haziran 2025 08:10
Tabiki güvenilir emzirme danışmanlarına yazarsanız destek olacaklardır. Üzülmeyin her süreç geçiyor 🤍
G

Gülşah D. ..

3 Haziran 2025 17:37
Saat 3.30 gibi dayanamadım aile hekimliği takip eden hemşiremize götürdüm malesef kilo kaybı olmuş ciddi anlamda yarın çocuk doktoruna gideceğim çok üzgünüm 5 ay çok emek verdim sütüm gelsin sütümün kalitesi artsın diye neler yaptım şimdi mama yafa erken ek gıda seçenekleri daha 5 aylık 😞

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir