Meme Reddi mi
151 görüntüleme
Ş
Şeyma D.
12 Ekim 2025 22:46
Merhaba
Kızım 4 aylık sabah uyanıp emiyor uyuyor orda sorun olmuyor, ama tam uyandığında meme istemiyor ağzına alıyor çıkarıyor ağlıyor istemiyo,sağıp biberonla veriyorum mecbur. Bugün sabah hariç hiç memeye gelmek istemedi ağzına gelir gelmez ağlıyor geri çekiliyor ne yapmalıyım lütfen 😭
Kızım 4 aylık sabah uyanıp emiyor uyuyor orda sorun olmuyor, ama tam uyandığında meme istemiyor ağzına alıyor çıkarıyor ağlıyor istemiyo,sağıp biberonla veriyorum mecbur. Bugün sabah hariç hiç memeye gelmek istemedi ağzına gelir gelmez ağlıyor geri çekiliyor ne yapmalıyım lütfen 😭
H
Hatice B. K. ..
12 Ekim 2025 23:02
Benim bebeğim de böyle sizinkinden 10 gün büyük. Meme reddi mi bilmiyorum ama çok zorluyor çalışmaya başladım. Gün içinde bir ya da iki kez biberon alıyor. İşten geldiğimde emzirmeye çalışıyorum. Bazen kabul etmek istemiyor. Ama biberon görünce heyecanlanıyor. Beni emmek istemiyor belli. Ama hemen biberon vermiyorum. Biraz acıkmasını bekliyorum. O zaman emiyor. Biraz acıkmasını bekleyebilirsiniz bence. Biberon gelmeyeceğini anlayınca emecektir diye düşünüyorum.
H
Hatice B. K. ..
12 Ekim 2025 23:04
Bir de bazen yürüyerek hafif kucağımda sallayarak da emziriyorum
Ş
Şeyma D.
12 Ekim 2025 23:28
Bende öyle yapayım dedim acıkmasını bekledim yine memeyi almadı ama bu seferde normalinden fazla içti o yüzden de çok bekletmek istemiyorum
M
Maide Ö.
14 Ekim 2025 13:51
Benim bebeğimde aynı durum ne yaparsam yapıyım ayakta deniyorum yok emmek istemiyor.
Ş
Şeyma D.
14 Ekim 2025 13:53
Benimki yavaş yavaş geri dönüyor Maide hanım,emzikle kandırıyorum memeyi veriyorum emiyor
M
Maide Ö.
16 Ekim 2025 06:05
Bende öyle yapıyordum artık emziğide almıyor.