Meme Reddi mi 4 Ay Atağı mı

108 görüntüleme
G

Gözde K.

28 Ekim 2025 13:54
Oğlum 4 aylık. Doğumdan sonraki ilk 2,5 ay hiperlaktasyon yaşadım, 3. ayda sütüm biraz azalınca mama takviyesi başlamak zorunda kaldım. Yaklaşık 3 haftadır da meme reddi başladı. Gün içinde hiç emmek istemiyor, sadece gece uykuluyken kısa süre emiyor.
Bu durumu yaşayan anneler oldu mu? Bu süreci nasıl yönettiniz, neler yardımcı oldu? Atak mı bu süreç ne anlamıyorum çok yoruldum
B

Büşra T.

28 Ekim 2025 14:02
4 ay atagı geçici merak etme az az sık besle
İ

İrem Y.

28 Ekim 2025 14:27
Bende öyleyim yaklaşık iki haftadır ve bu durum çok canımı sıkıyor bebek memeye geldiği zaman kafasını bile yaklaştıramıyorum cidden geçer mi arkadaşlar ya emzirme artı mama ile ilerliyoruz ,oğlum 5 buçuk aylık.
E

Elif ..

28 Ekim 2025 15:07
Bende de aynı durum var ve1 ay oldu ne zaman geçecek
G

Gözde K.

28 Ekim 2025 15:53
Geçecek ama inşallah stresten sağlığımızdan olmayız 🙏🏻
Ö

Özge Y.

28 Ekim 2025 16:21
Merhaba bendede aynı durum mevcut kızım 4 aylık gündüz sadece yatarak emzirebiliyorum gece de problem yok
G

Gözde K.

28 Ekim 2025 16:28
Bende meme reddi başlamadan önce sadece yatarak emziriyodum sonra onuda istemedi
İ

İrem Y.

28 Ekim 2025 17:10
Bilmiyorumda umarım geçer emzirmeyi istiyorum ama gececek gibi değil her geçen değişiyor gecede sıkıntı yoktu uyku arasında da gündüz beriyordum artık onuda almak istemiyor
Ö

Özge T.

28 Ekim 2025 17:51
Benim kızım da 4.5 aylık. Tamemen aynı şeyleri yaşıyoruz ama maalesef benim sütüm çok azaldı ne yaparsam artmıyor ve mamaya çok alıştı.ben de çok yoruldum artık akışına bırakıyorum.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir