Meme Reddi

95 görüntüleme
E

Esma T.

9 Kasım 2025 11:58
Meme redd yaşayan ve bu durumu aşan biri var mı neler yaptı acaba
E

Emine K. ..

9 Kasım 2025 12:01
Benim kizimda2 gün önce almıyordusagdim 30 cc sütümüilk biberonla verdim tam duymadığı tekrar arandığında gogusumu verdim şuannormal emiyor artık
H

Hümeyra T.

9 Kasım 2025 12:02
Kaçıncı aydasınız. 4.ayın başında yaşadım. Süt tazyikli ya da az geliyorsa istemiyor. Bazen tok olduğu için de istemiyor, ayına göre tokluk süresini göz önünde bulundurun. Zorlamayın sevdirin oyun şeklinde vermeyi deneyin. Kulak iltihabı ya da burun tıkanıklığo sebebiyle de ret oluyormuş onu da göz önünde bulundurun. Ama temelde farklı pozisyonlarda emzirirseniz bebeğinizin bir pozisyonda alacaktır. Sürekli farklı meme ve farklı pozisyonlarda deneyin zamanla geçiyor,4.ay bitecek hala ara sıra reddediyor. Çok zor bir süreç bebej ağlıyor siz üzülüyorsunuz ama geçecek🌸
H

Hümeyra T.

9 Kasım 2025 12:03
Bu arada doktor meme reddi kesinleşmemesi için biberonla verme, en kötü farklı pozisyonlarda almıyorsa sağıp şırıngayla ver ddi aklınızda olsun
E

Esma T.

9 Kasım 2025 12:06
4 aya giricez nerdeyse bir aydan fazla bu durumdayız gece memeyi alıyo gündüz asla almıyo dün akşamda kabul etmedi ve korktum atak haftasına da giriyoruz oda çok tetikledi bende herşey üst üste geliyo reflüsüde var ne yapacağımı bilmiyorum resmen
A

Ayşegül Ü.

9 Kasım 2025 12:27
Ben zıplayarak emzirdim, bebeğim memeye gelince öyle ağlamaya başladı ki, özellikle gece uykusuna geçmeden önce, ben de kucağıma alıp şarkı söylerken hafif tempoda hareket ettim, durumuna göre bebeğimi ya salladım ya da hafif eğil kalk yaparak verdim.
S

Seda K.

9 Kasım 2025 12:44
3 ay 15 günden başladıredde bizimki memeye gelince bağırıyordu sonra 5 aya girdiğimizde parmağını keşfetti parmak emmeye başladıonu emerek uykuya dalıyor sonra paröağı çekip memeyi veriyorum çok zor süreç mama da içmiyot bende ne yapacağımı şaşırdım
H

Hümeyra T.

9 Kasım 2025 16:32
Atak haftalarını düşünüp kendinizi daha çok yormayın, gece uykulu olduğu için anlamıyor emiyor, gündğz de uykuluyken ya da yeni uyandıgında yedirirseniz rahat edersiniz. Farklı pozisyonlarda deneyin geçecek inanın, ben de zıplayarak emzirdim. Kucağınıza yatırın pışlayın sakinlesin memeniz ulaşılabileceği ama sizin zorlamadıgınız bi mesafede olsun hafif dokundurup çekin sonra o almajk isteyecek ama hep sakin olun zor bir süreç ama size bağlı her şey❤️ebem de anne sabırlı ve azimli olursa geçecek diyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir