Meme Reddi

58 görüntüleme
H

HY

8 Kasım 2025 16:22
1 aydır suren meme reddi var emzik biberon hicbirini kullanmiyoruz .daha dogrusu tutmuyo istemiyo 1 ay oncesine kadar memeden geri alamiyoduk oykesi istahli meme yiyodu 2 aylik oldu cicuga bi haller oldu 3. Ayima girecek dogru duzgun kiloda alamadi azicik yiyip uyuyo o da zorla agliyo surekli bu denli uzun suren bi red duzelir mi baska biseyle yese onada raziyim herseyi denedim perisan olduk
B

Büşra B.

8 Kasım 2025 16:47
Benimde bebeğim 2 ay 20 günlük 1 aydır bizde de meme reddi var sadece uykuluyken emzirebiliyorum uyanıkken asla meme tutmuyo kafasını hep geri atıyor. Bi kaç kez banyo yaparken emzirebildim suyun altında 10 dk falan tuttu şimdi mecbur sağım yapıp biberonla besliyorum bu ay çok az kilo aldı
H

HY

8 Kasım 2025 17:29
Keske biberonla yese diyorum artik herseye raziyim ama biberon kasik vs hicbiseyle yemiyo biberon tuttugu icin sanslisiniz en azindan umarim gecici bir surectir bu denli uzun surmesi korkutuyo
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

8 Kasım 2025 17:30
Merhaba meme reddi ile ilgili paylaşımima göz atarsanız belki faydası olabilir https://www.instagram.com/uzman_pediatri_hemsiresi?igsh=ZG1idXU5dTI2emc=
H

HY

8 Kasım 2025 17:36
Denemedigim hicbirsey kalmadı tentene temas loş ortam aklinizagelebilecek hersey hoplata ziplata uykuda emziriyorum uyandigi anda memeyi görmesiyle birakmasi bir oluyo

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir