Meme Reddi
84 görüntüleme
M
Melike O.
15 Ekim 2025 14:17
Bebeğim küçük doğduğu ve sarılığı olduğu için sırf beslensin diye biberon verdik. Şu aralar memeye dönmeye çalışıyorum, neredeyse 35 40 dk meme emdi sonra sinirlendi biberonla mama teklif ettim 40 cc de mama yedi memeden süt geliyordu acaba memede doymuyor mu
B
Betül K. P.
17 Ekim 2025 19:28
Melike hanım merhaba bebekler çoğu zaman doyduğunu anlayamayabiliyor. Ben birkaç kez gece uykulu olduğu için kısa emdiğini düşünüp biberonla da sağdığım sütü verdim hep kustu. Eğer kilo alımınız ve ıslak bez sayınız yeterliyse bence endişe etmeyin. Ve sadece emzirdiğiniz zaman kilo alımı iyiyse (günde yaklaşık 20-30 gr arası) mama vermenize bile gerek yok. Benim kızım da sarılık oldu 1 gece fototerapi aldı ben ısrarla emzirmeye devam ettim ve 15 günde hızla toparlandı. Annelik içgüdülerinize güvenin ve aklınıza giren vesveselere asla kanmayın. Çok iyi bir annesiniz endişelenmeyin :)
B
Betül K. P.
17 Ekim 2025 19:41
Ve bu arada biberon yerine kesinlikle enjektörle sütünüzü verin biberon meme reddine sebep olabiliyor. Eğer çok endişeniz varsa memeye takılan ve süt verilen bir sistem var bebek mağazalarında satılıyor onu sorabilirsiniz
M
Melike O.
17 Ekim 2025 21:48
Tesekkur ederim 2 gundur sadece meme veriyorum emiyor
M
Melike O.
17 Ekim 2025 21:48
🌸🌸