Meme Reddi

205 görüntüleme
Ö

Öykü D.

14 Ekim 2025 08:54
Bebeğim 12.haftasında dün aniden memeye geldiğinde ağlama memeyi almama durumu başladı. Zarla zorla uykuda emzirebildim ancak açlık belirtisi hiç göstermiyor genel durumu iyi. Emzik biberon kullanımı yok hiç olmadı. Sadece anne sütü alıyor. Bu durumu aşmak için ne yapabilirim ne kadar sürecektir
Ö

Özge K.

14 Ekim 2025 09:17
Gaz sancısı olabilir yada sütünüz hızlı tazikli geliyorsa o da rahatsız ediyor olabilir
A

Ayşegül Ü.

14 Ekim 2025 09:20
12.hafta atak haftası belki ondan da olabilir
A

Aslı A.

14 Ekim 2025 09:21
Tamo haftalarda bizde aynısını yaşadık 4. Ay atağı dedikleri şey oldu bizdebşr ay çok zorlandım, çok uzun süre emzirmeye çalıştım yine de çişi azalmıştı karanlıkta veya gece uykuluyken güzel emiyordu, gece 2 3 kere emzirmeye çalıştım, siz de doktorunuza danışın tabiki bunlar sadece benim yaşadıklarım.
Ö

Öykü D.

14 Ekim 2025 09:35
Aslı hanım siz ne kadar sürede atlattınız ve sütünüzü sağıp veriyor muydunuz bu dönemde
D

Damla B.

14 Ekim 2025 09:57
Bebeğiniz aç kalacak korkusuyla biberon başlamayın geri dönüşü çok zor olacaktır sakin anlarında meme teklif etmeye devam edin ayakta veya zıplayarak emzirmeyide deneyebilirsiniz
G

Gökçe D.

14 Ekim 2025 10:59
Merhaba ben de aynı şeyi yaşıyorum, hep meme ve biberon gidiyorduk aniden bir anda memeyi çekip çekip bırakmaya başladı tekrar gelmek istiyor ama durmuyor memede, bazen de ağlıyor tutmaya çalıştıkça. Bu durumu nasıl yenebilirim, mama da vermek zorundayım. Beyaz gürültü açıp emzirebiliyorum bu şekilde devam edersem aşabilir miyiz?
Ö

Öykü D.

14 Ekim 2025 12:03
Bence emzirebildiğiniz şekilde devam edin bir süre sonra normalleşeceklerdir inşallah
C

Cansel t. ..

14 Ekim 2025 19:55
Merhaba bende aynı şeyi yaşiyorum artık mental olarak baya çöktüm inşallah biran önce geçer bu durum
Ö

Öykü D.

14 Ekim 2025 20:46
Siz de mi 12 haftadasınız Canssl hanım
A

Aslı A.

21 Ekim 2025 05:04
Mesajınızı geç gördüm1 ay falan rahat sürdü maalesef.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir