Meme Reddi !!!
81 görüntüleme
E
Elif K.
7 Ekim 2025 06:27
Bebeğim kolik ağlamaları geldiği zaman yada çok ağladığı zaman beni doğduğundan beri emmiyor . Ağlamadığı zaman emiyor ama bu seferde sütümde aşırı geldiği için boğazına kaçıyor yada tıkanıyor yine emmiyor bende sağarak veriyorum . Ama artık 10 günü geçti mememi ağlasada , ağlamasada emmiyor ne yapacağımı bilmiyorum sanki midesi bulanıyor gibi yapıp geri itiyor ağlıyor . 11 haftalık bebeğim . Nasıl memeye alıştırabilirim tekrar ?
C
Ceyda Ü.
7 Ekim 2025 06:37
İlk başta gaz sancısından dolayı istemiyor olabilir. Benimde bebeğim ağladığında aç sanıyordum mememi istemiyordu mama veriyordum onuda içip bırakıyordu. Sonrasında bunun gaz sancısı olduğunu gördüm. Sakinleştirdim gazını çıkarttım masaj yaptım, mememi emmeye başladı. Memeden önce masaj yapıp gazı çıkartmaya çalışın ve özellikle sizin sakin kalmanız gerekşyor stresli olursanız anlayıp daha çok ağlayabilir. Birde birkaç yerde görmüştüm uykuda emzirmede yarar sağlıyormuş deneyebilirsiniz
G
Gamze A.
7 Ekim 2025 07:10
Ben ayakta evin içini gezerek emzirdim evi izlemekten dikkati dağıldığı için dalgınlıkla emmeye başlıyor. Böyle aşmıştım reddi
S
Sema E.
7 Ekim 2025 07:21
Benimde sütüm talzikli gün içinde çok zor emiyor bazende reddediyordu çok araştırdım bana uyan yöntem şu bebek uykuya geçerken yada uyanır uyanmaz emziriyorum o zaman yavaş emiyor kaçmıyor boğazına birde gece uyurken alıp emziriyorum baya emiyor bu yöntemi öneririm çünkü sakin oluyorlar.Birde bu emzirmeleri bebekle yatarakta yapabilirsiniz akışı biraz yavaşlatıyor
E
Elif K.
7 Ekim 2025 10:18
Tavsiyelerinizi deneyeceğim arkadaşlar teşekkür ederim