Meme Reddi

96 görüntüleme
S

Sümeyye

26 Eylül 2025 22:39
Bebeğim 2 aylık. Çok huysuz ve sürekli bir ağlayan bebek 15 günlükten itibaren denedmediğimüz yol kalmadı uyusun diye ağlamasın diye gazın da etkisi vardı muhtemelen bu huysuzlukta. Bu süreçte sinirlendiği ağladığı için memeyi tutmuyordu mecburen mama be biberon kullanmaya başladık. Fakat şimdi gündüzleri memeyi tutmuyor kesinlikle 3 haftadır bu böyle. Bu durumu nasıl çözebilirim sütüm var geceleri emiyor
H

Halime Ç.

26 Eylül 2025 22:46
Özellikle ağlarken meme vermeyin ters tepki yapmış olabilir gazo vardır gazına odaklanın. Biberon yerine kaşıkla ya da göğüsten ince şırınga kablosu mu denir tam bilemedim onunla deneyin ben öylr beslemiştim meme reddinin önüne geçtik çok şükür
S

Seda Ö.

28 Eylül 2025 10:57
Silikon uçla emzirebilirsiniz ama onuda bırakmıyorlar sonrabebeğim 5 aylık hala bırakmadı birde uykuda emiyor sadece algıları açıldığı için uyanıkken dışarıya bakıyor bu durum çok yorucu 🥲ve bebeğim biberon almıyorne yapacağımı bilmiyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir