Meme Reddi

109 görüntüleme
Ş

Şöhret Y.

23 Eylül 2025 09:03
4.5 aylık oldu bebeğim hala emmek istemiyor. Çok fazla acıkırsa emiyor veya uykusu geldiğinde (o da kandırabilirsem ) . Sizin bu dönem nasıl geçti
Ş

Şeyma ..

23 Eylül 2025 09:19
Aslında emmiyorsa emmek istemiyor demektir 4.5 ay kısa bi süre değil kendinizi vede bebeğinizi yormadan mamadan devam edin zaten ek gıdaya geçişinizede çok az kalmış
Ş

Şöhret Y.

23 Eylül 2025 09:21
Doktor kilo takibine aldı . 16-20 eylül arasında antibiyotik tedavisi gördü idrar yolu enfeksiyonu geçirdi. Kilo almıyor hatta biraz da verdi. O yüzden emmemesine çok üzülüyorum . Hastalığa mı bağlı beslenemiyor mu anlamıyorum
Ş

Şeyma A.

23 Eylül 2025 10:14
Uykusu geldiğinde emzirmeye devam edin bence anne sütü gibisi yok doktorunuz zaten mama gerekirse önerecektir size algıları açıldığı için dikkati dağılıyor karanlık yerlerde emzirmeye çalışın , yatarak emzirin işe yarayacak emin olun emzirmeyi bırakırsanız sütünüz azalarak bitecektir bu konuyu doktorunuzla ya da emzirme danışmanı alarak yönetin çünkü gerçekten anne sütü en kıymetli şey bebeğiniz için
B

Betül Ç.

23 Eylül 2025 10:58
Şeyma hanıma katılıyorum. Vazgeçmeyin. Bazen uyurken bazen yeni uyandığında emzirin zamanla alışır
Ş

Şöhret Y.

23 Eylül 2025 20:05
Umarım geçer , enfeksiyon geçirdi bu ara kilo da verdi. Beslenmemesine çok çok üzülüyorum. Mama hiç sevmiyor zaten

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir