Meme Reddi
109 görüntüleme
Ş
Şöhret Y.
23 Eylül 2025 09:03
4.5 aylık oldu bebeğim hala emmek istemiyor. Çok fazla acıkırsa emiyor veya uykusu geldiğinde (o da kandırabilirsem ) . Sizin bu dönem nasıl geçti
Ş
Şeyma ..
23 Eylül 2025 09:19
Aslında emmiyorsa emmek istemiyor demektir 4.5 ay kısa bi süre değil kendinizi vede bebeğinizi yormadan mamadan devam edin zaten ek gıdaya geçişinizede çok az kalmış
Ş
Şöhret Y.
23 Eylül 2025 09:21
Doktor kilo takibine aldı . 16-20 eylül arasında antibiyotik tedavisi gördü idrar yolu enfeksiyonu geçirdi. Kilo almıyor hatta biraz da verdi. O yüzden emmemesine çok üzülüyorum . Hastalığa mı bağlı beslenemiyor mu anlamıyorum
Ş
Şeyma A.
23 Eylül 2025 10:14
Uykusu geldiğinde emzirmeye devam edin bence anne sütü gibisi yok doktorunuz zaten mama gerekirse önerecektir size algıları açıldığı için dikkati dağılıyor karanlık yerlerde emzirmeye çalışın , yatarak emzirin işe yarayacak emin olun emzirmeyi bırakırsanız sütünüz azalarak bitecektir bu konuyu doktorunuzla ya da emzirme danışmanı alarak yönetin çünkü gerçekten anne sütü en kıymetli şey bebeğiniz için
B
Betül Ç.
23 Eylül 2025 10:58
Şeyma hanıma katılıyorum. Vazgeçmeyin. Bazen uyurken bazen yeni uyandığında emzirin zamanla alışır
Ş
Şöhret Y.
23 Eylül 2025 20:05
Umarım geçer , enfeksiyon geçirdi bu ara kilo da verdi. Beslenmemesine çok çok üzülüyorum. Mama hiç sevmiyor zaten