Meme Reddi
130 görüntüleme
Ş
Şöhret Y.
6 Eylül 2025 12:19
Bebeğim iki gün sonra 4 aylık oluyor. Bi kaç gündür meme reddi yaşıyoruz . Sanırım meşhur 4. Ay atağından nasiplenmeye başladık. Her yolu denedim Gezerek emzirmeye varana kadar. Olmuyor . Meme aşığı bebğim normalde bi de . Sütüm kesilecek ,Kilo kaybedecek ve sağlık sorunları olusacak diye korkuyorum . Çözüm öneriniz var mı ? Ya tamamen memeyi bırakırsa
E
Ece G.
6 Eylül 2025 19:46
Bu konuda resmen uzmanım her ay 1 hafta yaşadım asla almıyo hopla zıpla takla at asla ! Sakin olucaksın bu süreçte bol sağım powerpump uykudan uyanırken ayılmadan hemen emzirceksin karanlık odada kimse olmadan bol ten teması oyun gülücük gerektiği yerde kaşıkla besleme asla biberon ve mama yok geçiyor
D
Dilan Ö.
6 Eylül 2025 20:06
Evet kesinlikle geçiyor kendi deneyip başarılı olduğum yöntem gözlerini siyah bi tülbentle ortuyodum meme ye getiriyodum emiyordu ama beni görürse hemen red ediyordu gözlerini kapatmayı deneyin aç kaldiginj düşündüğünüz yerde kaşığa damlatarak içirin biberon mama sakın vermeyin ona alisinca memeyi bida istemiyorlar
Ş
Şöhret Y.
6 Eylül 2025 21:46
Mama hiç sevmiyor zaten . Biberon da öyle . Emziğe de yeni alışmıştı daha . Belki süreci olumsuz etkiler diye vermiyorum . Süt sağamıyorum ben 🥹 hem beceremiyorum sanırım hem de Sağıp çoğaltmaya çalıştığım dönemler oldu daha azaldı sanki .
Ş
Şöhret Y.
6 Eylül 2025 21:49
Psikolojik olarak çok yıprandım. Doğumdan sonra bir ameliyat daha geçirmek durumunda kaldım . Tam toparlandım bebeğim de iyi derken meme reddi ve bolca ağlamalar başladı. Evde bir ben bir bebeğimiz varız. Dışarı çıkıp nefes alamaz oldum çünkü dışarda emzirmek çok zor olmaya başladı