Meme Reddi

214 görüntüleme
S

Sümeyye U.

27 Ağustos 2025 22:58
Arkadaş kızım 48 günlük bu aralar memeyi sanki reddediyor uykulu haldeyken verince içiyor ama uyanık sadece gerçek anlamda aç olunca alıyor diğer zamanlarda ağzına koyunca resmen benimle kavga ediyor sanki bu ne olabilir neden oluyor geçici bu durum
Ozlem S. Ş.

Ozlem S. Ş.

27 Ağustos 2025 23:22
Bı dönemde gaz sancıları olıyor genelde kilosı çol iyi muhtemelen tok o nedenle memeye sarılmıyor ufak gaz masajları yapın probiyotik ve gaz damlası kullanmıştık
M

Merve K.

28 Ağustos 2025 01:49
Sümeyye hanım merhaba, tam 40-50 arası bu gaz sancıları pik yapıyor maalesef. Gaz damlası kullanıyor musunuz? Biz kullandık çok iyi geldi. Nurse harveys damla. Sabah 10 akşam 10 damla şeklinde. Bebeği çok rahatlatıyor. Bir de gazı varken emmek istememesi, uyumak istememesi her şey çok normal. Gazını yapınca normalleşiyor bebekler. Bir de kolik diye düşünmeyin bende öyle sanmıştım gaz damlasından sonra normal bir bebek olduğunu anladım :) bir de biz başını çok sallamadan çarşaf içinde sallıyorduk bir tek onda rahatlıyordu sizde denemek isterseniz. Kilo alımı da çok iyi bu arada yukarıdan gidiyor.
S

Sümeyye U.

28 Ağustos 2025 07:24
Gaz damlasını kullanıyoruz ama akşam 5-6 gibi 5 damla şeklinde lactocol damla az mı dersiniz mesela dün gece artık dayanmadık kriz esnasında saat 9 gibi 5 damla daha verdim şuan sabah akşam şeklinde nasıl verebilirim
B

Burcu S. ..

28 Ağustos 2025 11:56
Probiyotik önermişti bizim doktorumuz onu kullandık gaz sansicisi hafifledi günde iki kere ılık duş aldırın iyi geliyor
B

Burcu S. ..

28 Ağustos 2025 11:57
Nurse Harveys artık e bebekte satılıyor ordan alıp bı deneyebilirsiniz
S

Sümeyye U.

28 Ağustos 2025 13:07
Teşekkür ederim
M

Masuma H.

28 Ağustos 2025 18:17
Ben nurae harveysi her yemeginden once veriyorum.Doktor 4-5kere vere bilirsin dedi
İ

İrem ..

29 Ağustos 2025 19:36
Nurse Harveys gaz damlası ve masaj bizi çok rahatlatmıştı
G

Gokce i.

29 Ağustos 2025 19:56
kimyon çayı da deneyebilirsiniz günde 1-2 çay kaşığı
M

Meryem D.

1 Eylül 2025 08:40
Merhabalar ben o kadar çok gaz damlası kullandım ki geçmedi büyüklerimizin yöntemlerine başvurdum bir yemek kaşığı zeytinyağını ocakta biraz ısıtım karnına saat yönünde sıcak bi şekilde masaj yapıp karnını örtün biraz bisiklet hareketi ile hemen gazını çıkartıyor
Yeter O. .

Yeter O. ..

1 Eylül 2025 09:25
Biz Metsil gaz damlası kullandık çok iyi geldi sizi çok iyi anlıyorum kızım şuan 2 buçuk aylık artık yavaş yavaş gaz bitiyor gibi sabredin geçecek bu zamanlar ben oturup ağladığımı biliyorum kızım ağlayınca destek olmazsa olmaz
G

Gültaze G. ..

1 Eylül 2025 11:17
Gaz masajları çok iyi geliyor birde ben rezene çayı yapıp içiyodum o bize çok iyi gelmedi kimyon tohumu çayı daha iyi geldi ben bebeğime içirmiyorum günde bir fincan kendim içiyorum sütünden geçiyor
G

Gültaze G. ..

1 Eylül 2025 11:18
Ayaklarının altına ve karnına elma yağı ile gaz masajı yapıyorum onunda yararını görebilirsiniz.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir