Meme Isırması

57 görüntüleme
Ö

Özge B.

7 Kasım 2025 10:22
Oğlum 7.5 aylık. Yaklaşık 15 gündür meme ucumu damakları ile sıkıştırıp sağa ya da sola çekiştirip canımı acıtıyor tepki verdiğimde ise gülüyor bunu bir oyun mu sanıyor bilmiyorum üst üste yapınca emzirmeyi bırakıyorum anlasın diye ama hala her emzirme de yapıyor. Bu duruma yaşayan annelerim var mı?
Özdemir

Özdemir

7 Kasım 2025 10:53
Bence yanlış yapmışsınız.(naçizane) Benim bebeğim de ısırıyor bazen (1 yaşına girecek) hiç ama hiç tepki vermedim bu zamana kadar arada sırada ki bence bilmeden ısırıyor o kadar. İyi ya da kötü tepki verirseniz bebiş her türlü yapmaya devam eder çünkü karşılığında reaksiyon alıyor :)
Ö

Özge B.

7 Kasım 2025 11:10
Hiç böyle düşünmemiştim ama canım çok acıyor ister istemez tepki oluşuyor
E

Edanur b.

7 Kasım 2025 11:41
Merhaba Özge hanım. Benim oğlum da 5 aylık ve ara ara damağıyla ısırıyor. Bizimki diş çıkarma sürecinde olduğu için yapıyor. İlk başlarda ben de çığlık atıyordum sonra tepki vermemeye çalıştım. Canları acıdığı için yapıyorlar genelde. Tepkinize göre oyun haline getirebilir. Ama tepki vermekte de haklısınız gerçekten can acıtıyorlar🥹🥹
Ö

Özge B.

7 Kasım 2025 11:55
Yani diş olduğu için mi yapıyordur diyorsunuz🥲
Ş

Şeyma ..

7 Kasım 2025 22:23
Onuncu aya yaklaştık günde en az 5 defa ısırıyor vede aklım çıkıyor artk ağrıdan bagırmayı Bırakın acıdan hemen alıyorum memeden ağlamasa o an vermem de tepki vermemek mümkün değil 🙅‍♀️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir