Meme Görünce Ağlama

99 görüntüleme
G

Gamze Ş. K.

6 Kasım 2025 18:52
Kızlar bebeğim 4 ay 5 günlük sanırım diş sancıları var aşırı huzursuz emzirmek istiyorum rahatlasın sakinlesin diye ama memeyi görünce çığlık çğlık ağlıyor yarım edin nolur 🥺
Hatice C.

Hatice C.

6 Kasım 2025 19:03
Diş etlerini sakinlestirecek kaşıyıcı veya eczaneden jel krem alıp denediniz mi
G

Gamze Ş. K.

6 Kasım 2025 19:04
Tetagil istedim doktordan yani kullanalım dedim daha erken dedi bende almamıştım o yüzden
H

Hatice B. K. ..

6 Kasım 2025 19:24
Osman Bey'in videosun da 3 ay ve sonrası için tetagil 6 ay sonrası için osanit kullanılabilir diyor bebeğim 5 aylık doktorumuz kendisi 4 ay kontrolünde verdi ben kullanıyorum. Ama öncesinde zeytinyağı ve karanfili biraz ezip de sürebilirsiniz onu da öneriyor.
B

Beyza N. D.

6 Kasım 2025 19:29
Benim bebeğimde tam o zamanlar aynı şekilde ağlıyordu memeyi görmek istemiyordu ve korkarım ki memeyi bırakmıştı sakin kalın be emzirmekten vazgeçmeyin
B

Büşra T.

6 Kasım 2025 19:36
Atak donemi de olabılır
G

Gamze Ş. K.

6 Kasım 2025 19:53
Teşekkür ederim kızlar umarım emmeyi bırakmaz dua edin bizim için lütfen 🥺🙏🏻
B

Büşra G. ..

6 Kasım 2025 20:13
4 ay böyle oluyor memeyi istemiyor benim bebeğim de böyleistememisti uykudan uyanır uyanmaz alın emzirin yada altını açin bezi falan çıkarıp öyledeneyin gene olmadıysa ağzına bir oyuncak al o oyuncakla oynarkende emiyor bu konuda bende çokcekmistim o yüzden inşallah size bıfayda olurbelki ben hep böyle emzirdim geçici bir durum geçti
G

Gamze Ş. K.

6 Kasım 2025 20:26
Çok teşekkür ederim 🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir