Meme Düşkünlüğü ve Uykusuzluk

186 görüntüleme
E

Elif Ö. ..

1 Ekim 2025 06:04
9.5 aylık bebeğim geceleri memede uyumak istiyor asla yatağını kabul etmiyor. Memede uyuyup yatağına koyduktan beşdakika sonra ağlayarak uyanıyor. Ayağımda sallayıp uyuttuğumda da durum aynı. Ama gündüz kendi yatağında uyuyor ve aynı şeyi yapmıyor. Saat bası emzirmekten yoruldum artık.
T

Tuğçe ..

1 Ekim 2025 06:11
aynı süreci yaşadım :) 1.5 hafta sürdü. diş çıkarıyor olabilir, ağrıları olunca hep aynı durumu yaşıyoruz, sonra çıkıyor rahatlıyor, sonra tekrar aynı…sabır diliyorum hepimize❤️
E

Elif Ö. ..

1 Ekim 2025 06:40
Bizim 4 aylık itibari ile diş süreci başladı ama henüz çıkmadı. Son bir aydır bu durumdayız gerçekten aşırı yıpratıcı.
A

Ayşe D.

1 Ekim 2025 07:31
Bizde de aynı durum 8 aylık ve hep bizimle uyuyor hep memede olmak istiyor biberon emzik vermeye çalışıyorum yok almıyor onları da sadece sarılayım diyorum onu da kabul etmiyor ne yapacağımı şaşırdım
E

Elif Ö. ..

1 Ekim 2025 07:54
Aynı şekilde acaba doymuyor mu diye düşünüyorum yemek yediriyorum yine aynı yine aynı ve babasında da durmuyor memeyi bırakmıyor uykusuzluktan perişan oldum
E

Eda P.

2 Ekim 2025 19:05
Bizde de aynı durum 7 aylık, geceleri sürekli meme için uyanıyor ve emmeden asla uyumuyor, uykuya da kolay kolay meme olmadan geçmiyor,biberon emzik almıyor, çok zor bir süreç
F

Fatmanur N.

3 Ekim 2025 05:39
10 aylığız, 7. Diş patladı 8. patlamak üzere ve bu diş serüveni bitmiyor bu nedenle meme düşkünlüğüde tavan etmiş durumda… uyku konusunda, tam uykuya geçince yatağına koyuyorum ve devam ediyor uykusuna gece bir kez uyanıyor hala meme diye birde sabah uyandığında mayhoş hali ile meme diye tutturuyor. Bizde 10aylık yatağına tekrar alıştırıyoruz bundan önce sizler gibi asla yatmıyordu illa bizle olucaktı. Şimdi emzirme kucakta sallıyorum uyuduğunda önce yatağımda yanımda duruyor bi 15 dk sonra yatağına koyduğumda süper uyuyor çok şükür. Birde öyle deneyin.
E

Elif Ö. ..

3 Ekim 2025 06:24
Benim anlamadığım durum gündüz aynı yatakta uyuyan bebek gece neden uyumuyor,üşenmedim saydım tam 11 kere uyandı. Yatağında gözünü açtığı gibi ayağa dikilip bağırıyor bir de. Bilmiyorum bu dediğinizi de bir denerim umarım bu işe yarar.
F

Fatmanur N.

3 Ekim 2025 12:23
Atak haftaları olduğu için anneye bağlılık ekstra seviyede, deneyin bi, bizim ki de sabahları problem değil akşamdan ağlıyor böyle yapınca daha iyi oldu bizde :)
E

Elif Ö. ..

3 Ekim 2025 12:47
Ay inşallah düzelir üşenmedim saydım 11 kere uyandı :) bir de ablamiz var 2 yaşında o da gündüz uykularını bırakmak istiyor çok zorlanıyorum gerçekten.
F

Fatmanur N.

3 Ekim 2025 16:29
Kolay gelsin, inşallah tez vakit hepsi düzelir ikisi de:)
F

Fatma B.

6 Ekim 2025 15:21
18 aylık oğlum ama asla meme düşkünlüğü bitmiyor gece de aynı şekilde beşiğinde çok sık uyanıyordu rahat mı edemiyor diye yer yatağı yapmıştım onda bile devam etti bu süreç diş dönemide azaldı sayılır ama bence benim oğlum meme bağımlısı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir