Meme Çevresinde Yara

129 görüntüleme
S

Saide G.

22 Ağustos 2025 19:15
Merhabalar benim iki meme çevremde yaralar oluştu.Yara sonrası mümkün olduğunca açık bırakınca da kabuklanmala ve sarı su akması yaşıyorum ayrıca kaşınıyor lansinoh kullandım işe yaramadı.Emzirdigim için bebeğimin bile dudak çevresi aynı şekilde kızarıyor.Boyle bir durum yaşayan oldu mu
S

Saziye G.

22 Ağustos 2025 19:22
Mustela bizde işe yaramıştı. Meme ucı da takabilirsiniz
S

Saide G.

22 Ağustos 2025 19:25
Mustela krem mıdır ben göğüs kalkanı kullanıyordum nemli kalması tetikledi sanırsam benim ucunda sorun yok çevresinde problemim
E

Elif G.

22 Ağustos 2025 19:29
Valla inanır mısın ben tam 45 gün göğüs ucu yarası çektim. Bazen sağdım verdim bazen emzirdim. Kimden ne duyduysam her şeyi denedim. Açık gezdim kıyafet değince ağrıyordu çünkü. Soğan sür dediler sürdüm tahinin yağı oluyor ya üstün de biriken onu sür dediler sürdüm. Karbonat su yap dediler yaktı onu da sürdüm. Lansinoh bende kullandım işe yaramadı. Ben en son fito diye antibiyotik Li krem var onu sürdüm bi kaç gün ondan mıdır bilmem Snra geçti şükürler olsun inşallah senin de tez zaman da geçer.
Dilara K.

Dilara K.

22 Ağustos 2025 19:30
Merhaba bende aynı problemleri yaşadım hatta daha kötü oldu mememin ucu aile hekimine gittim bana krem antibiyotik verdi geçti çünkü ne sürdüysem geçmemişti bence sende bir doktora görün çok acı veriyor meme ucu maalesef ki
E

Elif G.

22 Ağustos 2025 19:30
O kalkandan falan bende kullandım yok ya geçmedi en son bnm öyle geçmişti ama 45 gün çektim yani 🥹
G

Gamze N. A.

22 Ağustos 2025 19:32
Garmastan pomad her emzirme öncesi sürün memenizi açık bırakın emzirmeden önce kremi yıkayıp temizleyin bu şekilde geçiyor
S

Saide G.

22 Ağustos 2025 19:36
Fito Krem emzirme de sorun değil mi acaba doktora danistiniz mi
Neslihan Ş.

Neslihan Ş.

22 Ağustos 2025 19:46
Kantaron yağı kullanabilirsin bolca yıka .kendi sütünü sür .yaralar iyileşene kadar sağımla sütü ver .lansnoh cok bir esprisi yok açıkçası ben aldım olduğu gibi kaldı .eğer uzun süre geçmez ise yinede doktora git enfeksiyon da olabilir.
S

Semen Ç.

22 Ağustos 2025 19:52
geçirirse kantaron geçirir. benim 1 günde geçti baya kanıyordu eti kalkmıştı. emzirirken sabunlu suyla yıkayın ama bebeğin almaması lazım. silerseniz silerken tekrar yara oluyor o yüzden sabunlu suyla yıkayın
S

Saide G.

22 Ağustos 2025 20:02
Teşekkür ederim herkese elimde Fito Krem vardı onu deneyeceğim eğer geçmezse diğerlerini denerim.🙏
T

Tuğba H.

23 Ağustos 2025 23:43
Benim de uzun süre geçmeyen yaralar oldu yanlış emmesinden kaynaklı bir doktora mutlaka danışın bebeğin ağzındaki pamukçuktan mantar bile kapmış olabilirsiniz. Meme ucu çatlağı ile yara aynı şey değil doktor doğru yönlendirecektir aile hekimleri çok yardımcı oluyor bir şurup vermişti bana memeye sürülen o geçirmişti hem yıkamakta gerekmiyor gibi. Her sorun aynı değil maalesef doktor görmesinden yarar var
S

Selda t. ..

24 Ağustos 2025 00:08
Bende 2 ay o yarayı çektim.herşeyi denedim sürmediğim şey kalmamıştı . artık geçeceği vardıda öylemi geçti yoksa işemi yaradı bilmiyorum ama en son kantoran yağı kullandım ondan sonra geçti. Rabbim kimseye o acıyı yaşatmasın
S

Saide G.

24 Ağustos 2025 05:41
Merhabalar doktora gittim AUGMENTIN 875 MG/125 MG FILM KAPLI TABLET (14 ADET) ve FURACIN 56 GR.POMAD verdi.Yalniz emziriyorsan kremi kullanmasan da olur dedi.Şimdilik genel cerrahiye gitmene gerek yok bunları kullan geçmezse genel cerrahiye gidersin diye söyledi.Fito da antibakteriyel özelliği yokmuş o nedenle bu kremi yazdi. Sürekli açık dolaşmak problem çabuk iyileşsin diye hap ve kremi de kullanmak istiyorum emzirirken FURACIN kremi kullananlar oldu mu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir