Melatonin
129 görüntüleme
S
Sinem A.
27 Ekim 2025 07:28
Merhabalar kızım 8 ay 18 günlük çok uzun zamandır uyku sorunu yaşıyoruz 8ci ay atağından 4 hafta öncesinde başladı arakla beraber çok berbat oldu yarım saatte bir kalkıyor oyun oynamak istiyor gece uyanıp 2-3 saat hiç uyumuyor gündüz 2 uyku yapmasına rağmen uyku hijyenine dikkat ederek ilerlesemde kendiside bende uykusuz kalıyoruz çocuk doktoruna kontrole götürdüm herşeyi normal melogen şurup başladı yatmadan yarım saat önce 1 ml ver dedi herhangi bir zararı olur mu

Melek M.
27 Ekim 2025 07:39
Doktor vermiş sonuçta ne zararı olabilir ki
S
Sinem A.
27 Ekim 2025 07:40
Bende öyle düşündüm ama ilk defa böyle bişey kullanacağım için tam emin olmak istedim
C
Cansu Ş.
27 Ekim 2025 16:55
sinem hanım ben aldım verdim valla canıma tak etti ne yapalım
S
Sinem A.
27 Ekim 2025 16:57
Bende verdim valla takipli olduğumuz doktor verdi bitkisel zaten dedi tekrar sordum zararı olurmu diye rahat olun dedi bende verdim
S
Sinem A.
27 Ekim 2025 17:03
Sürekli bağıran bir anneye dönüşmüştüm buda beni psikolojik olarak ekstra yoruyor ve üzüyordu sürekli uykusuzluktan sinirlerim çok bozuktu ama şuan çok şükür daha iyiyim biraz pahalı bir şurup ama en azından uyuyabiliyoruz
C
Cansu Ş.
27 Ekim 2025 17:43
aynı durumdayız gerçekten çok yorulmuştum 8 aylık 1 ml verdim sormadan kan testi falan yapıp mı verdi direkt önerdi mi merak ettim kusura bakmayın sizi de rahatsız ediyorum
C
Cansu Ş.
27 Ekim 2025 17:43
desteğiniz için teşekkür ederim ertesi gün etkisi nasıl oldu bir de çok sağ olun 🥹🥹
S
Sinem A.
27 Ekim 2025 17:48
Ne rahatsızlığı olur mu öyle şey bebişlere çözüm bulmaya çalışıyoruz bizde 1 ml başladık hatta ben 1 mlninde yarısını verdim önce hiç işe yaramadı ama 1 ml yarıyor kan testi falan yapmadı bende doktora sizin gibi aynı konuları anlattım oda bunu önerdi zaten sonrasında çok yerede sordum eczanede falan sağlık ocağında takip eden ebeyede hepsi aynı şeyi söyledi içeriği bitkisel sadece melatonin var diye onu vücutta salgılıyormuş zaten buda destekliyormuş
S
Sinem A.
27 Ekim 2025 17:50
Ertesi günde uykularına çok rahat geçti uykusu gelince direnemedi ama uykusu yokken yine keyifli şekilde güldü oynadık sonra 2 uyku yapıyoruz zaten gündüz onları uyuduk
S
Sinem A.
27 Ekim 2025 18:00
Rica ederim ne demek inşallah sizdede işe yarar biraz dinlenirsiniz gerçekten çok zor oluyor bende ayni durumdaydım yarın yazabilirmisiniz işe yaradı mı sizdede merak ediyorum 🥰
C
Cansu Ş.
27 Ekim 2025 18:30
numaranız profilde varsa yazayım birbirimize yoldaş olalım 🥰 size yazmayı denedim ama yok bulamadım 🫠
S
Sinem A.
27 Ekim 2025 18:32
Var aslında numaram profilde ama olmuyo mu ben size yazayım varsa numaranız 😊
S
Sinem A.
27 Ekim 2025 18:32
Sizinde gözükmüyor numaranız