Mastit mi Süt Kisti mi?

108 görüntüleme
Yasmina Y. Ö.

Yasmina Y. Ö.

İç Mimar

27 Ağustos 2025 20:06
İll doğum yaptığım zamanlarda elime gelen kitleler yüzünden doktora gitmiştim bir sürü içi süt dolu kitlemin olduğunu söylemişti doktor. Ama herhangi bir ağrım yoktu. Şimdi zaten olan kitlelerin birinde elimle hafif dokunduğumda bile ağrı var. Bu mastit mi? Ateş, kızarıklık vs yok ama yine de tedirgin oldum.
Ç

Çağla

27 Ağustos 2025 20:20
Emzirme ile geçiyor mu denediniz mi? Ateş ve kızarılıklık mastit ilerlediğinde oluyor önce şişlik ele gelen kitleler ile başlıyor
Yasmina Y. Ö.

Yasmina Y. Ö.

İç Mimar

27 Ağustos 2025 20:21
Az önce emzirdim geçmedi, kitleler çok uzun zamandır var ama ağrı olmuyordu.
S

Sema E.

27 Ağustos 2025 20:29
Bende çok sık ağrılı kitle oluyordu hatta kizariklikta oldu hastanede anne sütü ve emzirmeye ilgili bilgi veren bir hemşire geldi mastit değil ama mastite dönebilir o sebeple sık sık emzir sağ sıcak kompres uygula duş al falan dedi mastit demek için meme taş gibi olur koltuk altına vuran şiddetli ağrı ve ateş uşume olur dedi sizdeki benimki gibi olabilir hemen geçmiyor o ağrılı kitleler memenizi dolu bırakmayın emzirin sağın kompres uygulayın bir hafta on günde küçülüyor yok oluyor ama ateşiniz çıkarsa titreme olursa doktora gidin geç kalmayın.ben bu ağrılı kitleleri çok yaşıyorum maalesef
Yasmina Y. Ö.

Yasmina Y. Ö.

İç Mimar

28 Ağustos 2025 04:03
Sema hanım teşekkür ederim. Sanırım sizinki gibi bir durum bendeki de. Dediklerinizi bir deneyeyim. Geceden bu yana ağrı tek noktadaydı yayıldı çünkü

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir