Mastit Başlangıcı mı

124 görüntüleme
Ezgi M. .

Ezgi M. ..

14 Ekim 2025 06:56
Dün sağ göğsüm süt dolmuştu bebeğime verdim emmek istemedi bu ara ayağa kakmayı öğrendiği işin ufak bi meme reddi yaşıyoruz markete gitme gerekti geldim yemek yedik sonra baktım göğsümde sertlik vardı duşa girdim sıcak su ile masaj yaparak sağdım biraz yumuşamıştı gece bebeğim ağlayınca ilk o göğsümü emzirdim emzirirken yine sertlik olan bölgeye masaj yaptım sabah uyandım ve sertlik hala geçmemişti ağrı da var ne yapabilirim
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

14 Ekim 2025 08:05
Merhaba sıcak su altında masaj yapmaya devam edin emziremediginizde mutlaka sağın orda biriken sutu dagitmaniz gerekiyor sıcak bez de koyabilirsiniz geçmiş olsun
Ezgi M. .

Ezgi M. ..

14 Ekim 2025 08:22
Çok teşekkür ederim inşallah geçer ilk defa böyle oldu normalde sıcak su altında sağım yaptığımda geçiyordu
B

Burcu B. Ö.

19 Ekim 2025 09:32
Ben mastit geçirdim tecrübe ettiğim bişi varsa o da sıcak suyun daha çok tıkanıklık yaptığı tavsiyem ılık suyla masaj yapın makineyle değili elle sağın sağdıktan ya da bebek emdikten sonra soğuk uygulayın benim enfeksiyonum 130a çıktığı için biraz fazla zararla atlattım ama sizde öyle bişi yoksa bu dediğim iyi gelecektir geçmiş olsun
Ezgi M. .

Ezgi M. ..

19 Ekim 2025 20:17
Çok teşekkür ederim öyle bi şey olmadı çok şükür

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir