Mastit

126 görüntüleme
E

Emine G.

24 Haziran 2025 07:43
Dünden beri ağrı acı cekiyrm göğsüm şiş meme üçünde süt incisi oluştu emzirirken çok acı cekiyrm ılık kompres uyguluyorum masaj yapiyrm ama yok geçmiyor n yapmm lazm😑
S

Seren A.

24 Haziran 2025 08:24
Sürekli emzirmeye veya sağmaya çalışın ben iki kere ağır mastit geçirdim ılık duş ve buzluğa atılmış beyaz lahana yaprağı koydum biraz rahatlatıyor hala geçmiyor ve çok acı yapıyorsa doktora gittim antibiyotik ve krem verdi
S

Seyyide ..

24 Haziran 2025 08:26
Banyoda üzerinize dayanacak kadar sıcak su tutup tarakla göğsünüzu aşağı doğru tarayın sonrasında sağın ve o memeyi verin
A

Aras A.

24 Haziran 2025 08:36
Çok sıcak su uygulamayın doktor normal çeşme suyu sıcaklığını önermişti. Bir de sağarak ve emzirerek boşaltmak çok önemli ateş varsa doktora gidin ama.
Z

Zeynep Ö. ..

24 Haziran 2025 11:06
Zeytinyağı sürün pamuğu sıcak suya bandirip koyun ve torbayla sıcak uygulayın umarım iyi gelir
Ö

Özge C.

24 Haziran 2025 11:39
Çok klasik bir çözüm olabilir belki ama bana Lansinoh markasının meme ucu kremi çok iyi gelmişti günde iki kez sürüyordum. Ve gerçekten bebeğin memeyi doğru kavraması da olumlu bir etki yaratıyor. Çok geçmiş olsun
E

Emine G.

24 Haziran 2025 14:08
Hepinize teşekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir