Manyetik Blok Oyuncak

88 görüntüleme
G

Gamze

16 Ekim 2025 22:30
Selamlarr. Her yerde o kadar çok manyetik blok reklamı görüyorum ki alıp da memnun kalan var mı acaba? Pahalı oyuncaklar yani ama oğlum 27 aylık bir de 8 aylık kızım var bir süre sonra ikisi ortak oynar mı ya da erkek çocuklarının ilgisini ne kadar çeker acaba bu oyuncak? Havalar soğuyor evde durdukça çizgi film isteyecek yazın hep sokakta oyalanıyorduk şuan evde ne yapacağımızı bilemiyoruz maalesef. Fiyatına değecek bir şeyse alacağım yani..
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

16 Ekim 2025 23:11
Merhaba; manyetik blok oyuncaklar çocukların yaratıcı oyunlar yaratmasında bayağı etkili oluyor. Açık söyleyeyim oğlum 7 aylık kendisi değil ama ben bile severek oynuyorum :) ilk oyun kurma aşamasında beraber oynarsanız sonrasında kardeşi ile de keyifle oynayacağına eminim 💕
Ş

Şeyda C.

22 Ekim 2025 22:26
Benim de 28 aylık oğlum var normalde oyuncaklara pek ilgisi yoktur ama bu manyetik bloklarla hemen hemen her gün oyun kurup oynuyoruz baya bi süre de oyalıyor onu ki benim oğlum hareketli bir çocuk çabuk sıkılır ama bu blokları severek oynuyor alabilirsiniz parasına değiyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir