Mama ve Meme Reddi

100 görüntüleme
E

Elif D.

9 Eylül 2025 13:51
Bebeğim beş aylık meme ve mama reddi var uykuda veriyordum bugün mamayı uykudada istemiyor normalde dört saatte anca acikiyor zaten normal mi anlamıyorum yardımcı olun lütfen
R

Rumeysa K.

9 Eylül 2025 13:54
Azar azar sık vermeyi deneyebilirsiniz. Benim kızımda biberon tutmuyordu mama yemek istemiyordu doktoruma sorarak biberonun ucunu azıcık pekmeze bandırıp verdim böyle aştık mama reddini
E

Elif D.

9 Eylül 2025 13:58
Normalde içiyordu ama bı anda dün gece istememeye başladı bı anda neden olurki
M

Melisa K.

9 Eylül 2025 14:42
Biberonun ucunu kontrol edin yırtılmış ya da daha fazla akıtıyor olabilir
E

Elif D.

9 Eylül 2025 14:43
Malesef öyle birşey yok baktim
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

11 Eylül 2025 06:48
Bebekler büyüdükçe beslenme aralıkları uzar emme süreleri kısalır. Burada yapmanız gereken şey bebek ne zaman isterse o zaman beslemektir. Meme reddinin sebebi ise mama kullanımından kaynaklı biberon verildiği için ve algılar açıldığı için kolay olanı seçme yönünde gidiyor bebek. Bebek tam olarak memeyi bırakmamışken bir an önce önlem almanızı biberonu bırakmanızı ve sütünüzü arttırıp mamayı bırakmanızı öneririm bu konuda yardım almak isterseniz yardımcı olurum 05060389958 Numaralı hat üzerinden iletişime geçebilirsiniz
E

Elif D.

11 Eylül 2025 07:33
Çok teşekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir