Mama ve Emzirme Hk
127 görüntüleme
S
Seval Y.
18 Ekim 2025 19:34
Merhaba, bebegim 48 günlük. İlk günler sütüm yetersiz ve bebegim sarilik oldu diye hastanede mama takviyesi başlattılar. Sarilik geçene kadarda mama takviyeli devam ettik. Sonrasında kasik biberon olmasına rağmen meme reddi yaşadık. Yakalasik 20 gün kadar önce çok şükür memeye döndük, sutumde var ama bebeğim her saat başı benı emmek istemesine rağmen mamadan vazgeçmedi. Biberonla mama vermediğimiz zaman surekli katılarak ağlıyor. 3 saatte bir alarm kurmuş gibi mama istiyor ve emmesine rağmen 90 cclerde mama iciyor. Kilo alimi normal ama küçük bir bebeğin bu kadar beslenmesi normal mi. Mamadan nasıl vazgecirebilirim
G
Gökçe
18 Ekim 2025 20:38
Aynı durumu bizde yaşıyoruz memede yarım saat nerdeyse kalıyoruz meme reddinç yeni yendik doymuyor sanıyorum ağlıyor sürekli mama veriyorum 90 cc üzülüyorum sütüm yokmu diye ama ucunu sıktığımda süt akışım başlamış oluyor rabbim yardımcımız olsun
S
Seval Y.
18 Ekim 2025 20:53
Ayni durumdayız, ucunu sıktıgımda her iki tarafta akış var hatta sağ tarafta yoğun ve koyu renkte.
A
Aslıhan N.
19 Ekim 2025 09:20
Bebeğim 5 günlük ve aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Çözümünü bulabildiniz mi?
S
Seval Y.
19 Ekim 2025 10:52
Malesef bir çözüm bulamadım. Çocuk doktorumuz anne sütü yeterli mamayi biraktir ve biberondan kurtul dedi. İnan bende çok istiyorum dedim ama katilircasina agliyor ve kusmadan rahatlık ile 90 cc içebiliyor ancak mama aldıktan sonra uyuyabiliyor üstelik.
S
Seval Y.
19 Ekim 2025 10:54
Artik caresizim bir yerde hata yapıyor olabilirim doktorumuz haklida olabilir ama çocuk mama almayınca çok ağlıyor etrafimdaki herkes açlıktan diyor. Hiç bu kadar çaresiz kalmamistim
A
Aslıhan N.
24 Ekim 2025 16:21
Sütüm arttırıcı takviye kullandım. İki meme arası gaz çıkartıyorum. Memeye başlamadan önce alt değişimi yapıyorum. Sütüm artsın diye sağım yaptım. Şu an bu sorun ortadan kalktı.
S
Seval Y.
24 Ekim 2025 16:41
Sut arttirici takviye ne kullandınız