Mama ve Anne Sütü Vicdan Azabı

123 görüntüleme
N

Nazlı K. C.

10 Kasım 2025 20:43
Merhabalar herkese bebeğim ilk haftaları anne sütü ve mama alıyordu ama 2. Ayına gelmeden mama kabul etmez oldu sütüm de iyi olunca zorlamadık sadece sütle devam ettik. Hep minyon bir bebekti düzenli kilo aldı ama sınırda memeye çok bağlı olunca ek gıdanın ilk aylardı asla yemedi böyle olunca kilo alımı durdu en son 15 aylık anne sütünü de kestik şükür iyi yiyor ve kilo almaya başladı. Ama çevremde kimi görsem hem ann sütü hem mama veriyor ek gıdaya geçmiş bebekli arkadaşlarım dahi mama ve anne sütü devam ediyor bebekler masallah boy kilo çok iyi. Vicdan azabı çekmeye başladım acaba mama vermeli miydim kimse uyarmadı da emiyorsa verme dendi hep acaba çocuk ondan mı kilo alamadı diye düşünüyorum bu ara artık tabi zamanı geçtide 19 aylık oldu yinede bu konuda bilgiye ihtiyacım var sanırım csnım çok sıkılıyor
E

Emel Z. G. ..

10 Kasım 2025 20:48
Anne sütü eşi benzeri olmayan mucizevi bir gıda ben dahilbir çok anne arttırabilmek için uğraşıyor. Her bebek kendine özel fiziksel görünüşü boyu kilosu . Eğer gerekiyor olsaydı doktor mutlaka uyarıda bulunurdu en doğrusunu yapmışsiniz içiniz rahat olsun
R

Rahime

10 Kasım 2025 20:53
Bence boyle dusunmeyin anne sutunun bi damlasi bile ne kadar kiymetli.mama anne sutu olmadiginda yetmediginde verilen bi besin. İyiki mamalar var. Ama anne sutu bir baska. Cocugun gelisiminde bi sureden sonra genetik faktorler giriyor isin icine iciniz ferah olsun..

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir