Mama Sandalyesi ve Oto Koltuğu
45 görüntüleme
Ç
Çağla K.
5 Kasım 2025 09:11
Merhaba bebeğim 4.5 aylık. Oto koltuğu ve mama sandalyesi arayışına girdim. Fiyatları ve özellikleri gördükçe insan şaşırıyor açıkçası. Mama sandalyesinde normal birşey almak istiyorum örneğin ikea antilop ama onda da emniyet kemer kısmı belden güvenlik açışından emin değilim.4 ayak sallanırsa düşer mi ? bebeğim iri bir bebek ilerde rahat kullanır mıyız. Kullanan varsa bana yardımcı olursanız sevinirim ya da öneri de yapabilirsiniz. Birde elele verona ahşap ayaklı sandalye var kullanan varsa deneyimlerinizi öğrenmek isterim.
Oto koltuğuna gelince güvenlik açısından önemli ama kullanışlı birşey almak istiyorum adac kontrolünden geçmiş maxi cosi ve joie İ- spin multiway var. Kullanan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
Oto koltuğuna gelince güvenlik açısından önemli ama kullanışlı birşey almak istiyorum adac kontrolünden geçmiş maxi cosi ve joie İ- spin multiway var. Kullanan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
T
Tuğba B. ..
5 Kasım 2025 09:26
Bende uygun ama kullanışlı bir mama sandalyesi arayışındaydım elele de bulup sipariş verdim
T
Tuğba B. ..
5 Kasım 2025 09:28
Benim bebeğimde iri ön kısmını ayarlayabiliyorsunuz.Emniyet kemeri sırttan.bacaklarını uzun ve kısa kullanabiliyorsunuz
Ç
Çağla K.
5 Kasım 2025 09:41
Aynı modele baktık galiba ahşap ayaklısı da var dimi modelin. Ne zaman eliniz de olacak kullanımına göre yorum günceller misiniz