Mama Sandalyesi Önerileri

314 görüntüleme
N

Nurselin A.

8 Temmuz 2025 11:37
Hangi marka ve model mama sandalyesi önerirsiniz
S

Selma K. ..

8 Temmuz 2025 11:42
Kesinlikle prego marka dört tekerlekli 5 yatar pozisyonlu mama sandalyesini öneriyorum. Kendim almadığım icin cok pişmanım. Rahatlikla bir yerden bir yere tekerlekleri sayesinde gidiyor. Ağırligi ve pozisyonu sayesinde asla devrilmiyor bebeginiz büyüdükçe kendisi bile cikabilir devrilmiyor. Yegenim bu markayi kullaniyor. Kendi bebegime baska marka iki tekerlekli aldim pişmanım. Yenidogandan itibaren kullanmak icin aldim. Yanimda güvenle tutabildim. Tam oturma pozisyonuna gelmeden kullanim acisindan tavsiye ederim.
Z

Zeynep A. T.

8 Temmuz 2025 11:46
İkea antilop
B

Buse N.

8 Temmuz 2025 12:23
Kanz bistro modeli aldım öneririm
S

Sevilay B.

8 Temmuz 2025 20:16
Basit birşey al temızlemesı zor oluyır benımkının koltugu deri kılıflı bilseydım uyduruk bisey alırdım yıkar yıkar kullanırdım silmek zor gelıyor bana
A

Aysel A.

8 Temmuz 2025 20:19
Joienin mama sandalyesini aldım bir sürü pozisyonlu ama masa o kadar ağır ve teferruatlı geldi ki ve bebek ek gıdaya yeni baslayacağı zaman icinde kayboldu tam olarak tepsits bile öne eğilerek uzanması gerekşyordu sonra en basit modeli aldık yemesi bile kolaylastı ve çok kolay siliniyor gayet yeterli
Elif İ. D.

Elif İ. D.

9 Temmuz 2025 06:09
İkea antilop 👌
T

Tuğçe K. ..

9 Temmuz 2025 14:04
Ikea antilop
G

Gonca Ç. ..

9 Temmuz 2025 14:29
Ikizlerimede kullandım. IKEA antilop
Ö

Özge S.

11 Temmuz 2025 05:08
ıkea antilop. Diğer çok fonksiyonlu olanlar bana gereksiz geliyor. Çünkü biz sadece yemek yerken kullanıyoruz mama sandalyesini. Taşıması kolay şeyler daha iyi oluyor emin olun.
U

Ukbanur E.

13 Temmuz 2025 12:02
Hamileyken prego luca (sanırım) almıştım yenidoğandan itibaren biz yemek yerken kızım hep yanımdaydı tam yatar pozisyonu var katlanabiliyor boy ayarlanabiliyor ayak kısmı ayarlanabiliyor şimdi ek gıdaya başladık 5 nokta emniyet kemeri var istese de kendini sarkıtamıyor ben çok memnunum
Nisa N. M.

Nisa N. M.

İlk ve Acil Bakım Teknikeri

14 Temmuz 2025 22:11
Kiwi al in one koala mama sandalyesi aldık oldukça memnunuz. Devrilmesi çok zor benim için en önemli kriterdi
B

Büşra K.

14 Temmuz 2025 22:49
Pierre cardin foody kullanıyoruz öneririm
E

Ezgi Z. ..

16 Temmuz 2025 07:31
Kolay temizlenebilir, foksiyonel, kesinlikle ağır olmayan bir model istiyorum. Bebek arabasını teferruatli aldım hiç de gerek yokmuş bizi yordu.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir